Akşehir Kültür, Süper Grup'ta

Futbol 1. Amatör A Grubu'nda Akşehir Belediye Kültürspor'un Süper Gruba yükselmesini garantilemesinin ardından gözler grupta 2.'liği alacak takımların yarışına çevrildi.

Futbol 1. Amatör A Grubu'nda Akşehir Belediye Kültürspor'un Süper Gruba yükselmesini garantilemesinin ardından gözler grupta 2.'liği alacak takımların yarışına çevrildi. Buhaftayı bay geçen Ilgınspor maç eksiği ile grup 2. liğini Havzanspor'a kaptırdı.Havzanspor deplasmanda oynadığı maçta Akşehir Gençlikspor'u 3-1 yenerek 2.sıraya yerleşti. Maç fazlası ve 1 puan farkla 2.sıraya yerleşen mavi-beyazlı ekip ligi 2. sırada bitirerek Play-Off oynamak istiyor.

Grupta Play-Off oynayacak takımın belirleneceği en önemli maç ise bu hafta sonu oynanacak olan Havzanspor Ilgınspor müsabakası olacak. Aralarında 1 puan fark bulunan iki ekip birbirini yenerek 2. liği garantilemek istiyor. Bu maçın galibi grup 2.'liğini büyük ölçüde garantileyecek. Bu maçtan sonra oynanacak sezonun 13. haftasında ise Havzanspor müsabaka oynamadan haftayıkapatacak. Ilgınspor ise evinde Cihanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak. Sezonun son hafta maçında ise Ilgınspor ligin puansız takımı Yeni Meramspor ile karşılaşırken Havzanspor ise Cihanbeyli Belediyespor'a konuk olacak.

Grupta bu iki takımdan birisi Play-Off biletini alarak Süper Gruba yükselme mücadelesi verecek. Ilgınspor veya Havzanspor B Grubunu 2.sırada tamamlayan Yeni Emirgazi Belediyespor ile Süper Gruba yükselme maçı oynayacak. B grubunda şampiyon olan Bozkır Gençlerbirliği ile A grubunda Süper Grubu garantileyen Akşehir Belediyespor'un ardından 3. takım oynanacak Play-Off maçının ardından belli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri