Akşehir devam dedi

Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında Akşehirspor ile  Süper Grup 2.’si Selçukspor karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmayı uzatma dakikalarında Akşehirspor maçı 3-1 kazanarak  Bölgesel Amatör Ligde yoluna devam etti

Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında, Akşehirspor, Selçukspor'u 3-1 mağlup etti.  Kırmızı –beyazlı ekip geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da Play-Out maçında Selçukspor’u yenmeyi başardı.  

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçerken karşılıklı cılız taklar sonuçsuz kaldı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere bitti. Karşılaşmanın 2.yarısında iki ekipte gol bulmak için daha açık oynamy başladı. bu dakikalarda maçtaki ilk gol geldi.   Akşehirspor 77.dakikada Burak Çınar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikada Selçukspor ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Burak topa kafayla dokunarak  takımını 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında maçı uzatmaya götürmek için tüm şartları zorlayan Selçukspor  Maçın 85. Dakikasında Mustafa Yıldırım ile aradığı golü buldu ve maçı uzatmaya götürdü.  Mücadelenin 90 dakikası 1-1 berabere bitince karşılaşma uzatmaya gittiuzatma dakikalarında 2 gol bulan Akşehirspor maçı 3-1 kazandı.  Akşehirspor, 108.dakikada kazanılan penaltı atışında Ali Kireş'in golüyle skoru 2-1’e getirdi. Ali Kireş maçın son dakikasında bir gol daha bularak skoru belirledi 3-1

120 dakika süren zorlu mücadeleyi Akşehirspor 3-1 kazanarak Bölgesel Amatör Lig'de kaldı. Kırmızı-beyazlı oyuncular maçtan sonra büyük bir sevinç yaşadı. Oyuncular galibiyet sevincini taraftarla beraber kutladı. Akşehirspor geçtiğimiz sezon da yine Selçukspor'u yenerek ligde kalmıştı.

Bu sonucun ardından Konya'yı önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de Sarayönü Belediyespor, Ereğlispor ve Akşehirspor temsil edecek.

 

STAD: Şehit Muharrem Samur

HAKEMLER:  Tunç Özdemir Mücahir Erhan Arslan,Anıl Çiftçi

AKŞEHİRSPOR :  Fikret Kavak,  Burak Çınar, Tolga Akyüz, Şükrü Çakırca, Mehmet Yaşav,  Serkan Ak,

Rıfat Erdem, Ali Kireş ,Mustafa Yurdakul,  Mehmet Aksel Karadağ,  Sergen İrim 

SELÇUKSPOR: Barış, Soner, Cafer, Nihat, Mustafa Melekoğlu, Halil, Mustafa Yıldırım, Yasin, Sait Berat, Hasan, Ali

GOLLER: Dk 77 Burak, 108,120 Ali Kireş(Akşehirspor) Dk 85 Mustafa Yıldırım(Selçukspor)   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri