Akşehir Belediyesi’nden aile eğitim semineri

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından organize edilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğünün de katkı sağladığı Aile Eğitim Semineri düzenlendi.

Akşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminere, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, bazı kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan programda Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Semin Güler Oğurtan tarafından "Ailede Şiddet ve Çocuklara Etkisi" konulu bir sunum yapıldı.

Seminerde konuşan Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Semin Güler Oğurtan, "Ailede Şiddet ve Çocuklara Etkisi" konusunda sunum yaptı. Aile içindeki iletişimin önemine ve aile bireyleri arasındaki ilişkilerin şiddet olmadan yürütülmesine dair vurgu yapılan seminer sonunda Akşehir Müftüsü Ahmet Kardaş tarafından Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Semin Güler Oğurtan'a bir plaket takdim edildi.

Seminer sonunda Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Semin Güler Oğurtan, Kültür Merkezi Fuaye Salonunda kitaplarını imzalayarak, katılımcıların sorularını cevapladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri