Akşehir Belediye rakibini bekliyor

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 2013-2014 sezonu sona erdi.

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 2013-2014 sezonu sona erdi. Selçuklu Belediyespor  oynadığı 22 maçta yenilgi almadan şampiyon olurken grupta 2. sırayı Akşehir Belediyesi Kültürspor aldı. Akşehir ekibi 22 maçta 16 galibiyet 4 beraberlik alırken 2 de yenilgi aldı. Selçuklu Belediyespor şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e direkt yükselirken Akşehir Belediyesi Kültürspor ise Bölgesel Amatör Ligden gelecek bir temsilcimiz ile Play-Out maçı oynayacak.

RAKİP SARAYÖNÜ YADA ÇUMRA OLACAK

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya takımları kendi aralarında yarışıyor. Karapınar Belediyespor’un küme düşmesinin kesinleştiği ligde Sarayönü Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor  en iyi performansı sergileyen Konya temsilcisi olmak için yarışıyor.  İki ekip arasında geçen bu yarışta 2. olan takım Akşehir Belediyespor ile Play-Out maçı oynayacak.  Akşehir ekibi ile oynanacak bu maçı kazanan ekip yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde olma hakkını elde edecek.

3.HAFTA KALA SARAYÖNÜ ÖNDE

Bölgesel Amatör Ligde bitime 3 hafta kala Sarayönü BelediyesporÇatalhüyük Çumra Belediyespor’un 3 puanlık farkla üzerinde yer alıyor. Lig sonunda da bu tablo aynı olduğu takdirde Akşehir Belediyespor’un rakibi Çatalhüyük Çumra Belediyespor olacak. Ligin bitimine 3 hafta kala Sarayönü Belediyespor  Alpin Pozantı ile deplasmanda,  Kozan Belediyespor iç saha ve Mersin Büyükşehir BeldiyesiMeskispor  deplasman maçlarını oynayacak.  Çumra Belediyesporise  KaramanBelediyespor ile iç saha,Ceyhanspor deplasman ve Toroslar Belediyespor iç saha maçlarını oynayacak.Çatalhüyük Çumra Belediyespor geçen sezon Beyşehir Belediyespor ile Play-Out maçı oynamıştı. Çumra ekibinin bu sezon Play-Out maçı oynamaması için ligi Sarayönü Belediyespor’un üzerinde bitirmesi gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri