Akşehir Ak Parti'de Örs dönemi

Akşehir ilçesinde 4. Olağan Kongresi'ni yapan AK Parti'nin yeni ilçe başkanı Abdullah Bahadır Örs oldu
Konya'nın Akşehir ilçesinde 4. Olağan Kongresi'ni yapan AK Parti'nin yeni ilçe başkanı Abdullah Bahadır Örs oldu.
Akşehir Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu ve Ayşe Türkmenoğlu, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ile partililer katıldı. Mevcut Başkan Yusuf Kahraman'ın aday olmadığı kongrede, Abdullah Bahadır Örs'ün tek listesi ile seçime gidildi. Seçime geçilmeden önce konuşma yapmak için kürsüye gelen mevcut ilçe başkanı Yusuf Kahraman, gençlik kolları üyelerinin 'Akşehir seninle gurur duyuyor' sloganları karşısında gözyaşlarını tutamayarak konuşamadı. AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise yaptığı konuşmada, böyle yoğun bir katılımla kongre gerçekleştirdiği için Akşehir'e teşekkür etti. Türkmenoğlu, "Kongre sürecinde emeği geçen herkese bilhassa da Yusuf Başkan'a teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu da, Konya'da çok büyük bir ivmenin olduğunu ifade ederek, "Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde, il teşkilatımızın çalışkanlığı, gayreti, koordinasyonu ve bütün birimleriyle, ilçelerimizle, beldelerimizle, köylerimizle, gençliğiyle, kadın kollarımızla Konya'mızda çok büyük bir ivme var. Biz diyoruz ki durmak yok yola devam. Çünkü bu ülkede birçok şey değişti. Bir takım mahfillerden yönetilen, statükocu, vesayet rejimi artık ortadan kalktı. Artık bu ülkeyi sizler yönetiyorsunuz. Artık bu ülkeyi sizlerden biri yönetiyor. Alnının teriyle, dişiyle tırnağıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmiş ve oradaki başarısıyla bugün Başbakanımız olan sayın Recep Tayyip Erdoğan yönetiyor. Sizden birisi yönetiyor" dedi.
İlçe Başkanlığı için tek liste ile aday gösterilen Abdullah Bahadır Örs ise yaptığı konuşmada, kendisinden önce Akşehir'de AK Parti'ye hizmet vermiş herkese teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından yapılan seçimde Abdullah Bahadır Örs, AK Parti'nin yeni Akşehir İlçe Başkanı oldu. AK Parti İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu: "Abdullah Bahadır Örs, Bayram Barış, Halil Yıldırım, Hayati İyi, Türkcan Bal, Cemal Kılıç, Tuncay Çoban, Mevlüt Duman, Uğur Kardaş, İbrahim Doğan, Osman Yapıcı, Salim Tuncez, Yıldırım Dort, İbrahim Elveren, Ayşegül Şen, Rabia Özen, Abdurrahman Çardakoğlu, Lütfi Ökesli, Güçlü Kervan, Erkan Çiftci, Rıfat Yaşarer, Mehmet Çoşan, Metin Koyuncu, Cevdet Sarıca ve Cafer Ziyanak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri