Aksaray’dan Gıda Fuarına Katılım Yüksek Oldu

İstanbul Expo Center, CNREXPO fuar merkezinde düzenlenen World Food Gıda ve 29.'su düzenlenen Uluslararası Ambalaj, Paketleme, Gıda İşleme Sistemleri Fuarı'na Aksaray'dan katılım yüksek oldu.Fuara katılan Aksaraylı firmalar, organizasyonun gerçekleşmesin

İstanbul Expo Center, CNREXPO fuar merkezinde düzenlenen World Food Gıda ve 29.'su düzenlenen Uluslararası Ambalaj, Paketleme, Gıda İşleme Sistemleri Fuarı'na Aksaray'dan katılım yüksek oldu.

Fuara katılan Aksaraylı firmalar, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. Başkan Ahmet Koçaş, odaya üye ve vatandaşları bir fuara daha katılım sağlamalarının haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Koçaş, göreve geldikleri günden bu yana birçok fuara katıldıklarını ifade eden Koçaş, "Türkiye’nin neresinde olursa olsun yol, mesafe düşünmeden üyelerimizin ihtiyaçlarına karşılık vereceğine inandığımız fuarlara katılımlar sağlayarak üyelerimizin alanlarında daha başarılı olmasını istedik. Bizler biliyoruz ki fuarlar ticarette büyümenin ve gelişmenin öncü aynalarıdır." dedi.

Firmaların, düzenlenen bu fuarlara katılımını sağlayarak günün teknolojilerini ve markalarını yerinde görmelerinin kendileri açısından son derece önemli bir durum olduğunu ifade eden Koçaş, "Bu bilinçle çıkmış olduğumuz yolda ATSO olarak fuarlar düzenlemeye ve ülkemizin her bir köşesinde düzenlenecek olan fuarlara katılımlar sağlamaya devam edeceğiz. Firmalarımızın yararına olacağını düşünerek, organize edeceğimiz her bir fuara alanında uygun olan firmalarımızın daha fazla katılım sağlamalarını istiyor, katılım sağlayan üyelerimize ve vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri