Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Özkök: Anadolu'nun Çukurovası Aksaray'dır

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, "Çiftçilerimiz soğan ile ilgili kaygılardan uzaklaşsınlar. Karamsar olmasınlar ürünlerini muhafaza etmekte başarılı olsunlar. Aksarayımız tarım ve hayvancılık şehridir. Anadolu'nun Çukurovası...

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, "Çiftçilerimiz soğan ile ilgili kaygılardan uzaklaşsınlar. Karamsar olmasınlar ürünlerini muhafaza etmekte başarılı olsunlar. Aksarayımız tarım ve hayvancılık şehridir. Anadolu'nun Çukurovası Aksaray'dır." dedi.

    Özkök, "Üyelerimizden Sayın Volkan Acar Aksarayımızda ilkleri bizlere yaşatıyor. kavun, karpuz, Görmüş olduğunuz gibi çok kaliteli ve besin değeri yüksek olan kuru soğanı üreterek Türkiye'nin dört bir tarafına sev ediyor. Volkan kardeşimizin Aksaraylı çiftçilerimize, üreticilerimize örnek olacağını düşünüyorum. Bu manada kendisini tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

    Eskil ilçesi yüksek yayla bölgesinde kavun, karpuz, domates, soğan yetiştiriciliği yapan Volkan Acar üretimini yaptığı ürünlerin Çukurova bölgesinin ürünleri olduğunu kaydetti. Acar, Aksaray da kendi tarlasında bu ürünleri yetiştirme çabası içerisinde olarak ürünlerin Çukurova bölgesinden daha kaliteli ve lezzetti olduğunu ifade ederek bu konuda iddialı olduğunu belirtti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri