AKPlilerden Akşehire fakülte sözü

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor
İl Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında Konya Milletvekili Adayları Mustafa Baloğlu ile Hüseyin Üzülmez Akşehir’de seçmenler ile buluştu. Öte yandan Dışişleri Bakanı ve Konya Milletvekili Adayı Ahmet Davutoğlu Ahırlı-Yalıhüyük ilçelerinde seçim çalışması yaptı. Bakan Davutoğlu’na Konya Milletvekili Adayları Kerim Özkul, İlhan Yerlikaya ve Harun Tüfekçi eşlik ederken, Abdullah Ağralı ve Gülay Samancı Karatay, Rahim Türk Meram, Mustafa Kabakçı Selçuklu, Halil Etyemez Karapınar, Mustafa Akış Beyşehir ve Cem Zorlu Ereğli ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, 12 Haziran seçimlerine yönelik 24 saat hiç durmaksızın çalıştıklarını, teşkilat mensuplarının ise hiçbir telkinde bulunulmamasına rağmen gece-gündüz kendilerine eşlik ettiklerini belirtti. Baloğlu, “Öyle çalışmalar yapıyoruz ki, 50 haneli bir köye, köyün nüfusundan kalabalık bir şekilde gidiyoruz. Bu çalışmalara katılan arkadaşlarımızın hiç birine özel olarak ‘Burada bulunmanız gerekiyor’ şeklinde telkinde bulunmuyoruz. Akşam o çalışmanın saati geldiğinde bütün teşkilat üyesi arkadaşlar, büyük bir şevkle gözleri parlayarak teşkilatımızda oluyorlar. Arkadaşlar ‘Bu kadar kalabalık gitmemize gerek yok’ dediğimizde bile her gün tüm arkadaşlarımız bu çalışmaların başında oluyorlar” dedi.
Milletvekili Adayı Hüseyin Üzülmez ise yaptığı konuşmada Akşehir’e fakülte sözü verdi. Üzülmez “Konya Ticaret Odası olarak bir kalfalık eseri olan, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi’ni kurduk. 2 buçuk yıl önceki seçimlerden sonra, daha üniversitemiz açılmadan, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yöneticileri, o dönem Akşehir Belediye Başkanımız Mustafa Baloğlu Bey ile birlikte, bizi ziyaret ettiler, böyle bir talepleri olduğunu söylediler. Akşehirliler çok maharetli insanlar, Akşehir’e üniversitemizin bir fakültesinin yapılmasıyla ilgili bizim ağzımızdan bir söz aldılar. Bizde bu sözü verdik, bu sözümüzün de arkasındayız. Akşehirli arkadaşlarımız, buranın eğitim mekanını hazırlayacaklar, Biz de hangi fakültenin olacağına Akşehirlilerle birlikte karar vereceğiz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri