AKP'Li milletvekili ana avrat küfür etti

AKP'li milletvekili Zeyit Aslan, Meclis'te ana avrat öyle küfürler etti ki, Kamer Genç'i bile solladı. İşte tutanaklara yansıyan o küfürler...

Başbakan Erdoğan, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik sözlerine sert tepki göstermiş ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Yalancıdan başbakan olmaz" sözünden hareketle, "Edepsizi vekil yapandan başbakan olmaz" diye yanıt vermişti.

Ancak bu tartışmada AKP'li Zeyit Aslan'ın Kamer Genç'e yönelik "ana avratlı küfür"lü sözleri, Kamer Genç'in o sözlerine baskın çıktı.

Rotahaber'den Ünal Tanık, AKP Milletvekili Zeyit Aslan'ın Meclis çatısı altında ettiği küfürlerin yer aldığı tutanağı yayınladı.

İşte o Tutanak

Ünal Tanık'ın Başbakan'a Mesajı

AK Parti Grubundan CHP'li Kamer Genç'in Meclis çatısı altında yaptığı iğrençlikleri gölgede bırakan bir dangalak çıktı. Tokat Milletvekili Zeyit Aslan'ın söyledikleri, Genç'i aklayıp paklamış oldu.

Kamer Genç denilen şahsın, adamlığını mihenk taşına vurduğunuzda kulp çıkacağı belliydi. Yıllar içinde yapılan her testten aynı sonuç çıktı. Hiç birinde değişmedi.

Bağımsız olarak Meclis'e gelen bu meş'um şahsı, CHP bir vekil daha fazla çıkarabilme gerekçesiyle bağrına bastı.

Hemşehrisi olan Hüseyin Aygün'ün söylediklerini seversiniz sevmezsiniz, benimsersiniz benimsemezsiniz, o ayrı bir konu. Ama kalite açısından o taşa tuttuğunuzda Kamer Genç ile arasındaki fark sera ile Süreyya kadar fark eder.

Meymenetsiz adam geçtiğimiz günlerde Meclis Genel Kurulunu karıştırdı. Kabinenin en çok takdir edilecek isimlerinden birisi olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e kendi ağzına yaraşır ama Meclis'e ve Fatma Hanım'a yakışmayan laflar etti.

CHP'lilerin bir kısmı, "Oh olsun. Ben diyemiyorum ama parti grubumuzun delisi benim içimden geçenleri söyledi" tavrı ile karşılayarak Kamer Genç'e kol kanat germeye çalıştılar. CHP'nin medya uzantıları, dikkatleri başka taraflara çekerek havayı dağıtmaya çalıştılar. Ne var ki mızrak çuvala sığacak, iğrenç adamın dedikleri bir yere konabilecek gibi değildi.

Muhtemelen CHP kanadı "arına bunalarak" bir müeyyide uygulama yoluna gidebileceği izlenimi edinilirken, AK Parti saflarından kendini cesur sanan bir hödük çıktı. Ağza alınmayacak laflar etti ve tehditler savurdu.

Zeyit Aslan denilen adamın hezeyanlarını, iğrençliklerini, pisliklerini burada paylaşacak değilim. Merak edenler, alttaki kupüre göz atabilirler. Bu dangalağın çıkışından sonra Kamer Genç, tertemiz kaldı. Ak pak oldu.

Bu adamın ağzından çıkanlar, aynı zamanda Kamer Genç'in yaptığı provokatörlüğünün hedefe ulaştığını da gösterdi. Fatma Şahin'in sıcağı sıcağına söylediği sözler, sonrasında AK Parti adına yapılan açıklamalar makul ve yerli yerinde idi.

Ama bu sazan, Kamer Genç'in attığı oltaya gelmiş ve zokayı tam yutmuş ki bu sözleri sarf ediyor ve bu tavrı takınabiliyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Yalancıdan başbakan olmaz" sözünden hareketle, "Edepsizi vekil yapandan başbakan olmaz" diye karşılık veren Erdoğan, şimdi tavrını net ortaya koymalı.

Bu haddini bilmez adamı, AK Parti Grubundan zaman kaybetmeden uzaklaştıracak mekanizmayı harekete geçirmelidir.

İlkeli duruş, her zaman için parmak hesabından önde gelir ve gelmeli.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri