AKP’li kadınlar, Zafer’de 3 bin kişiye aşure dağıttı

AKP İl Kadın Kolları Başkanlığı ve AKP İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı iş birliği ile aşure dağıtım programı gerçekleştirildi.
Aşure dağıtımı Zafer Alanı Camlıköşk civarında düzenlendi. Aşure dağıtım programına, AKP İl Başkanı Ahmet Sorgun, AKP İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanı Ertuğrul Uslu ve AKP İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Erdal katıldı. Aşure dağıtım programda 3 bin kişiye aşure dağıtıldı. Aşure dağıtım programında konuşan Ahmet Sorgun, “Muharrem Ayı vesilesiyle dağıtılan aşure tüm ülke insanının birlik ve beraberliğini pekiştirmesine vesile olmasını ümit ediyoruz. Aşure kültürümüzde önemli bir yeri vardır. Bu kültürümüzü yaşatmak için geleneksel olarak AKP her yıl bu programları düzenliyor. Gelecek yıllarda da bu geleneğimizin devam etmesini istiyoruz” diye konuştu. Aşure dağıtımının daha kazançlı ve bereketli bir ülke olmamızı sağlamasını dilediklerini belirten Ertuğrul Uslu ise “Sosyal işler olarak insanlarımızın daha sosyal olmaları için çalışıyoruz. Aşure dağıtımı yaparak insanların bir birlerine karşı hoş görülü olmalarını temenni ediyor” ifadelerini kullandı.
AKP Meram Sosyal İşler Başkanlığı Kayalıpark’ta, AKP Karatay Kadın Kolları Başkanlığı ise Konya Hükümet Alanı’nda aşure dağıtım programları düzenledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri