AKP’li heyet bürokratları ziyaret etti

AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İstanbul ve Sakarya’da Konyalı bürokrat ve işadamları ile bir araya geldi.
 Ziyaret programına AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra il başkan yardımcıları Mustafa Erkuş, Ziya Özboyacı, Ömer Faruk İyibildiren, Mustafa Gürüler, Mustafa Kürkçü, Mustafa Yazlık ve Mustafa Varol yer aldı. Konyalı bürokrat ve işadamları ile akşam yemeğinde bir araya gelindi. Yemeğin ardından düzenlenen toplantıda ise Konya’nın sorunları, proje ve çalışmaları ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Yemek programına, AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Âdem Esen de katıldı. AKP heyet bu önemli toplantıdan bir gün sonra ise İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
KONYALI VALİYE VE MÜZE MÜDÜRÜNE ZİYARET
AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin gün içindeki ikinci ziyareti ise Sakarya’ya oldu. Konyalı Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ü evinde ziyaret etti. Kendilerini kabul ettikler için Sakarya Valisi Mustafa Büyük’e teşekkür eden Ahmet Sorgun, “Bir Konyalı olarak hemşehrimizi böyle önemli bir görevde görmek, bizim için bir övünç kaynağı. Sakarya halkını bu anlamda çok şanslı görüyoruz. Çünkü kendisini bir şekilde yetiştirmiş, Konya’nın manevi havası ile büyümüş biri olarak Sakarya’ya önemli katkılarınızın olduğuna ve bu katkıların artarak devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Ahmet Sorgun, Vali Büyük’e Konya’yı anlatan bir kitap ve Mevlana’nın eseri Mesnevi’yi hediye etti. Dolmabahçe Sarayı Müzesi Müdürlüğü yapan Konyalı Doç. Dr. Bülent Arı da Konya İl Teşkilatı’nın İstanbul ve Sakarya programı kapsamında ziyaret edildi. Doç. Dr. Arı’nın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan AKP Konya İl Başkanı Sorgun, “Konyalı hemşehrilerimizin böyle önemli görevlerde bulunmalarından dolayı duyduğu gurur çok fazla” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri