AKP’li Çetinkaya CHP’yi eleştirdi

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya, ''Laiklik elden gidiyor diye ülkede terör estirenler, sandığı görünce çarşafa rozet takmaya başladılar'' dedi.
Çetinkaya, Ereğli'de Tahtaköprü Mahallesi'nde bir kahvehanede vatandaşlara yaptığı konuşmada, kavgayla ve insanları ayrıştırarak siyaset yapmaya çalışanlara karşı en güzel cevabı AK Parti'nin verdiğini söyledi. Çetinkaya, yerel seçimlerde AK Partinin Diyarbakır ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağını da öne sürerek, ''Biz bir yandan geçmiş iktidarların borçlarını ödüyoruz, diğer yandan da yatırım yapıyoruz. Ülke yönetmek kolay iş değildir. Onlar gibi medya destekçilerimiz yok. Bizim destekçimiz millettir'' diye konuştu.
Yetmiş milyon insanın Türkiye'de kardeş olduğu düşüncesiyle yola çıktıklarını ifade eden Çetinkaya, ''Kimse bu milletin gözüne baka baka bu milleti kandırmaya kalkmasın. Laiklik elden gidiyor diyerek bu ülkede terör estirenler, sandığı görünce çarşafa rozet takmaya başladılar. Bari dikkat etseler de o çarşaflara dolaşmasalar'' diye konuştu.
Mavi Tünel'le ilgili tartışmalara cevap veren Çetinkaya, şunları kaydetti: ''CHP, Cumhuriyet kurulduğundan beri ülkeyi defalarca iktidarda, koalisyonda yönetti. Siz hangi gün Mavi Tünel'e bir çivi çaktınız da bugün bize Mavi Tünel'in hesabını soruyorsunuz? Bunlar hizmetin önünü nasıl keseriz diye uğraşıyorlar. Millet AK Parti iktidarı ile hizmetin tadına vardı ve bu iktidarı kolay kolay bırakmaz.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri