AKP’li Başkan Öcalan’ın mesajını havai fişekle kutladı

Mardin’in Midyat ilçesinin AK Parti’li belediye başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, Öcalan’ın mesajının ardından ilçede havai fişekli kutlamalar yaptırdı.

 Öcalan'ın Diyarbakır mitinginde okunan mesajının ardından Mardin'in Midyat ilçesinde çok çarpıcı bir etkinlik gerçekleştirildi. Midyat'ın AK Parti'li  Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu barış mesajını kutlamak için havai fişek gösterisi organize etti. Başkanın kendisinin de katıldığı kutlamalarda gösterisinde gökyüzü rengarenk oldu.

“BARIŞIN OLDUĞU YERDE AŞK OLUR”
 
Nevruz Bayramı dolayısıyla Diyarbakır’da düzenlenen kutlama törenin de verilen barış mesajlarını çok önemsediklerini söyleyen Başkan Nasıroğlu, gösterinin ardından tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi Midyat’ta da büyük bir heyecan yaşadık. Türkiye’de en çok istenen şey işsizlikten, yoksulluktan daha ziyade barıştır. Barışın olduğu yerde her şey olur. Yatırım olur, aşk olur, sevgi ve saygı olur. Bu nedenle barış her şeyin temelidir. İnşallah bu barıştan geri dönülmez ve bütün halklar mutlu olur. İnşallah bundan sonra Güneydoğu’ya, Türkiye’ye barış gelir. Bu barış ortamında insanlar mutlu olur. Türk halkı Güneydoğu’ya Doğu’yu tanımıyor. İnşallah barış vesilesiyle buralara gelip gezerler ve buradaki medeniyeti, buradaki geçmiş tarihi canlı canlı yaşarlar.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri