AKPli adaylar ilçelere çıkarma yaptı

AKP Konya Milletvekili Adayları Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Dr. Abdullah Ağralı ve Gülay Samancı, merkez ilçelerde seçim çalışması yaparak Konyalılardan destek istedi

İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından hazırlanan programlar çerçevesinde Dışişleri Bakanı ve AKP Konya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Harun Tüfekçi, Hüseyin Üzülmez ve Rahim Türk Derbent ve Hüyük’te, Mustafa Baloğlu Akşehir’de, Abdullah Ağralı Meram’da, Mustafa Kabakçı, Karatay’da, Gülay Samancı ve İlhan Yerlikaya da Selçuklu’da seçim çalışması yaptı.

Özellikle birkaç gündür il ve ilçe kadın kolları yönetimi ile ev ev dolaşarak destek istediklerini ve Konyalı kadınların AKP’ye olan teveccühlerinin çok güzel olduğunun altını çizen Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı şunları söyledi; “AKP, 8,5 yılda çok şey başardı. Karşılaşılacak her türlü sosyal riske karşı güvence veren bir sistem oluşturdu. Gelir dağılımındaki adaletsizliğin önüne geçti. Yoksulluğu, hizmet eksikliğini ve barınma ihtiyacını gidermek için Türkiye Cumhuriyeti tarihinde olmayan sosyal projeleri hayata geçirdi. Her türlü ayrımcılığa karşı önlem aldı ve almaya da devam edecek. Bugün, yoksul olan insanların sürekli takibi yapılıyor, ihtiyaçları gideriliyor. 2002 öncesi yaşananların en büyük sıkıntısını kadınlarımız çekmiştir. Bugün o sıkıntılardan bahsetmek mümkün değildir. Yapılanlardan kadınlarımız da çok memnun. Şimdi destek vermekle kalmayıp ‘Allah sizi başımızdan eksik etmesin’ diye dua ediyorlar” dedi.

Selçuklu’da AKP ’ye 12 Haziran için destek isteyen bir diğer aday da Prof. Dr. İlhan Yerlikaya’ydı. AKP İl ve İlçe Teşkilatı yönetimi ile Tekstil Pazarı esnafı ile bir araya gelen Yerlikaya, esnafı dinledi ve sık sık not aldı. Bölgedeki imalathaneleri gezen Yerlikaya; “Bugün Tekstil Pazarı’ndayız. Esnafımız ile bir araya geldik ve destek istedik. İyi sonuçlar alacağımızı umuyoruz. Çünkü gerek vatandaşımız gerekse de esnafımız, yarınından memnun. İstikrarlı bir durum var Türkiye’de. Onun için de Esnafımız AK Parti’nin bir kez daha tek başına iktidar olmasından yana” dedi.  Merkez ilçede seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Ağralı da Meram’da destek istedi. Meram’da vatandaş ve bölge esnafını ziyaret eden Ağralı, gördüğü ilgiden bir hayli memnundu.

Esnaf ziyaretinin ardından Türk Anadolu Vakfı’nı da ziyaret eden Abdullah Ağralı, vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Konya Muhtarlar Derneği’ne geçti. Burada muhtarlarla bir araya gelen Dr. Ağralı, seçimlerde gösterdikleri çabadan dolayı muhtarlara teşekkür etti. Ağralı, “Bugün Meram İlçe Teşkilatımız ile birlikte Meram’da vatandaş, esnaf ile sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya geldik. AKP’ye ve Başbakanımıza karşı büyük bir sevgi var. Daha önce başka partilere oy verip de bu yıl AKP’yi destekleyeceklerini söyleyenlerin sayısı çok fazla. Bu bizi çok memnun ediyor. Ama rehavete de kapılmamıza neden olmuyor. Biz son güne kadar çalışacağız” diye konuştu. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri