Akpınar’dan kardeş şehir Gwangjin-gu’ya ziyaret

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Kore Cumhuriyeti Seul Gwangjin-gu Belediye Başkanı Kim Kyung-ho’nun daveti üzerine Gwangjin-gu’ya giderek ikili ilişkiler kapsamında istişarelerde bulundu

Akpınar, Kore Büyükelçisi Salih Murat Tamer, Gwangjin-gu Meclis Başkanı Jun Eun-hye ve Ticaret Odası Başkanı Youngjin Son ile de bir araya geldi.

Akpınar; Sejong Üniversitesi Uluslararası Eğitim Merkezi, Gwangjin Ekonomi Merkezi ve Gwanjin-gu Belediyesi birim ve tesisleri, Busan’da bulunan Türk Şehitliği’ni de gezerek bilgiler aldı.

23 yıllık bağlarını daha da geliştirerek kültürel ve ekonomik işbirliklerini gelecek nesillere de aktaracaklarını ifade eden Başkan Akpınar. “Kore Cumhuriyeti Seul Gwangjin-gu Belediye Başkanı Sayın Kim Kyung-ho’nun daveti üzerine 23-27 Eylül tarihlerinde kardeş şehrimizi ziyaret ettik. Belediye Başkanı Sayın Kim Kyung-ho ve ekibi ile ilişkilerimizi her alanda arttıracak faaliyetler konusunda istişarelerde bulunarak projelerimizi anlattık. Olumlu yaklaşımlarıyla da mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri