Akpınar ailesinin acı günü

Geçirdiği talihsiz bir iş kazası sonucu yaşamını yitiren Pınar Döküm Şirketi sahibi Ali Akpınar, yüzlerce seveninin katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.
 Dökümcüler Sanayi Sitesi’nde iş yeri bulunan ve çevresinde çok sevilen Ali Akpınar, geçtiğimiz Perşembe günü torna makinesi almak üzere İzmit’e gitti. Aldığı makineyi vinç ile dışarı çıkarmak için çalışan Akpınar, dev vincin iş yerinin demir kapısına çarpması sonucu devrilen demir kapının altında kalarak ağır yaralandı. Akpınar İzmit’te hastanede yaklaşık 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti ve önceki gün Hakk’ın Rahmeti’ne kavuştu.
60 yaşında ani bir kaza sonucu aramızdan ayrılan 6 çocuk babası Ali Akpınar’ın cenazesi ailesi ve yakınları tarafından alınarak Konya’ya getirildi. Ali Akpınar cenazesi dün Kurtuluş Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kurtuluş Seyit Şahin mezarlığında gözyaşları ve dualar ile toprağa verildi. İş için gittiği İzmit’te geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu yaşamını yitiren Ali Akpınar’a Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

ALİ SAİT ÖGE
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri