AKP’de yürütme kurulu belirlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun yaptığı açıklamada, Konya İl Teşkilatı Yürütme Kurulu üyelerinin belirlendiğini söyledi.

İl Başkanı Ahmet Sorgun, açıklamasında AK Parti’nin Türkiye’yi kucaklayan bir parti olduğunu belirterek, “Tüm Türkiye’de halkımızdan aldığımız güç ile ülkemizin ileri medeniyetler seviyesine ulaşması için var gücümüzle hizmete devam edeceğiz” dedi.

Ahmet Sorgun, “Hemşerilerimizden aldığımız güçle Konya’da hizmet çıtamızı yükselteceğiz” diye konuştu. Konya İl Teşkilatı’nda Yönetim Kurulu’nun belirlenmesinin ardından Yürütme Kurulunun da belirlendiğini ifade eden Sorgun, yürütme kurulunun şu isimlerden oluştuğunu belirtti.
"Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Suat Altınsoy, Tanıtım ve Medya İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Uslu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ziya Özboyacı, Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karapınar, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kürkçü, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürüler, Ar-ge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Necip Çimen, İl Sekreteri Ziya Ersoy."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri