AK Parti Konya teşkilatı bayramlaşma  programında bir araya geldi

AK Parti Konya İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda bir araya gelerek bayramlaştı

AK Parti Konya İl Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun, Orhan Erdem, Gülay Samancı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  ve çok sayıda Partili katılıdı.

‘BAYRAM BİRLİĞİMİZİN VE BERABERLİĞİMİZİN PEKİŞTİĞİ MÜKÂFAT GÜNÜDÜR’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla şahin Usta "Bayramlar dargınların, küslerin kucaklaştığı, birliğimizin ve beraberliğimizin pekiştiği mükâfat günüdür." ifadesini kullandı. Usta, bir ramazan ayının daha nihayete erdiğini, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın huzurunun ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

‘RAMAZAN’I BEREKETLE GEÇİRDİK’

Bayramlaşma programında partililere hitap eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ramazan’ın bereketini tüm hemşehrilerimizle birlikte yaşadık. Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da yine aynı şekilde onlarla beraber olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Konyalı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum  Bu bayramların birlik ve beraberliğimiz içinde nice güzelliklere doğru yol aldığımız günler olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyoruz” diye konuştu.  

Konuşmalarının ardın parti önünde bayramlaşma gerçekleştirildi 

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri