AKP yeni bir mağduriyet malzemesi buldu

Haşim Kılıç'ın konuşmasına yönelik AKP ve Hükümet'ten gelen tepkileri değerlendiren Vatan Gazetesi Yazarı Ruşen Çakır, AKP'nin bu konuşmadan yeni bir mağduriyet çıkaracağını söyledi.

Yargıdaki tasfiyelere, hukukun üstünlüğüne, son dönmede Yargı Erkine ve Anayasa Mahkemesi'ne yönelik eleştirilere Mahkeme'nin 52. Kuruluş yıldönümü töreninde kimileri tarafından "hukuk manifestosu" niteliğinde yaptığı konuşma ile cevap veren Haşim Kılıç'ın sözlerine tepkiler gelmeye devam ediyor.

AKP adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Haşim Kılıç'ın sözlerini "yakışıksız ve sığ" diye nitelendirirken, Hükümet adına kapsamlı cevap Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi.

Yazılı olarak oldukça uzun bir metinle Haşim Kılıç'a cevap veren Bekir Bozdağ, Haşim Kılıç'ın sözlerini siyasi bulurken, Başbakan Erdoğan'ın da Kılıç'a cevap vereceğini söyledi.

Bekir Bozdağ'ın basın toplantısı sonrası Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını cevaplayan Vatan Gazetesi Yazarı Ruşen Çakır AKP ve Hükümet'ten gelen tepkilere bakarak Erdoğan'ın bundan yeni bir mağduriyet yaratacağını söyledi.

Haşim Kılıç'ın "yeni bir günah keçisi" seçildiğini dile getiren Ruşen Çakır, AKP'nin ve Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı sürecinde bugün yapılan konuşmadan yeni bir mağduriyet yaratacağını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri