AKP Selçuklu İlçe Danışma Meclisi toplandı

AKP İl Teşkilatı’nın ilçe danışma meclisi toplantıları kapsamında merkez teşkilat toplantılarına da başlandı.
 Alaeddin  Keykubat Konferans Salonu’nda Selçuklu İlçesi Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna’nın yanı sıra, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AKP İl Başkanı Ahmet Sorgun, AKP İl Başkan Yardımcıları Suat Altınsoy, Mustafa Yazlık, Ertuğrul Uslu, Mustafa Varol, Ömer Faruk İyibildiren, Mustafa Kürkçü ve Mustafa Erkuş katıldı.
TUNA: “REFERANDUM MEYVELERİNİ VERDİ”
AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, hem Ankara’da hem de Konya’da anayasal değişiklik çerçevesinde tüm maddelerin yürürlüğe sokulması için çalıştıklarını söyledi. Değişikliklerin kendini hissettirmesi bir yana tüm olumsuzlukların ortadan kaldırılması için uğraş verdiklerini ileten Tuna, “Anayasa değişikliği ile ülkemizde çok ciddi gelişmeler oldu. Mesela artık başörtülü kızlarımız üniversiteye girebiliyorlar. Ama tüm değişiklik içeren maddelerin uygulamaya geçirilmesi için de ellerimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Türkiye’nin önündeki tüm olumsuzluklar tek tek ortadan kalkacak” dedi.
AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Anayasa Değişikliği Referandumu ile birlikte artık ezberlerin bozulduğunu ve halkın iradesinin önem kazandığını ifade ederek, Türkiye’nin uluslararası kamuoyunda değer kazandığını vurguladı.
Yapılan protokol konuşmalarının ardından Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye faaliyetleriyle ilgili kısaca bilgi verdi. Dilek ve temenni kısmında ise AKP İl Başkan Yardımcısı Suat Altınsoy, bu tür toplantıların teşkilatlar arası diyalog, birlik ve beraberliğin arttırılması konusunda önemli olduğunu belirterek, tüm ilçe, belde, köy ve mahalle temsilcilerinin toplantılara katılmada azami hassasiyet göstermesini istedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri