AKP Meram’da sorunlar dinlendi

AKP Meram İlçe Teşkilatı, Aydoğdu’da düzenlediği koordinasyon toplantısında mahalle muhtarları ve temsilcilerinin taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi
Toplantıda özellikle sandık kurullarının son durumu ile mahalle muhtar ve temsilcilerinin talepleri üzerinde duruldu.  2011 Genel Seçimleri’ne ilçe teşkilatı olarak eksiksiz girmek isteyen AKP Meram İlçe Başkanlığı, bu kapsamdaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe teşkilatı son olarak Meram İlçesi 3. Bölge Mahalle Koordinasyon Toplantısı düzenledi.  Aydoğdu Mahallesi’ndeki toplantıya Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve AKP Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci’nin yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Armutçuoğlu, Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Yıldırım, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Yenice, Kurtuluş, Saadet, Pirebi, Hacı İsa Efendi ve Topraksarnıç Mahalleleri’nin temsilcileri, muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.
HERKESE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR
Yoğun katılımın olduğu programın başında bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, belediye olarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Meram’ı Meramlıların layık olduğu yere getirebilmenin çabasında olduklarının altını çizen Başkan Kalaycı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Değerli Meramlılar, göreve geldiğimiz günden beri tek hedefimiz sizin istediğiniz ve beklediğiniz hizmetleri gerçekleştirmekti. Çalışmalarımızı da bu yönde yürüttük. Allah’a şükürler olsun ki ilçemizde önemli yatırım ve projelere imza attığımızı de hep birlikte gördük. Şimdi önümüzde önemli bir seçim var. Bu konuda hepimize büyük sorumluluklar düşüyor” dedi.
BEZİRCİ; “SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZERİZ”
Başkan Kalaycı’nın ardından söz alan AKP Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci de AK Parti olarak bu ülkeye çok şey kattıklarını dile getirdi. Teşkilat olarak Meram’ın sorun ve isteklerlerini bildiklerini kaydeden Bezirci, “Bunu hep birlikte konuşup bir çözüm bulmaya çabalıyoruz. Bu tür toplantıların bu yönü ile önemli olduğunu düşüyorum” dedi. Teşkilat çalışmalarını da değerlendiren Mustafa Ulvi Bezirci, seçimde sandık yönetim kurulu ve sandık müşahitleri ile ilgili son durum hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Genel seçimlerde yapılacak çalışmaların önemine değinen Başkan Bezirci, “Meram İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki seçim sürecini çok önemsiyoruz. Amacımız yine Tek başına iktidar olmak. Bunun için il, ilçe ve belde teşkilatları olarak sandık kurullarına çok dikkat ediyoruz. Dolayısıyla bu konudaki eksikliklerimizi bir an önce tamamlamamız gerekiyor. Bu sayede inanıyorum ki yine tek başımıza iktidarda olacağız” dedi. Programın sonunda Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve AKP Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci mahalle temsilcileri ve muhtarlarla ilçe ve bölgelerinin sorun ve önerilerini dinledi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri