AKP Meram seçim bürosu hizmete açıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Meram Seçim Koordinasyon Merkezi ve Meram Seçim Bürosu dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.
 Açılış törenine Konya Milletvekili Hasan Angı, parti İl Başkanı Faruk Dügen, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Hançerli, Meram İlçe Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Meram İlçe Başkan Adayı Serdar Kalaycı ve Meram İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Peksemerci katıldı.
Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediye başkanları olarak şehri nakış nakış işlediklerini ve modern bir görünüm kazandırdıklarını belirterek, bundan sonra da farklı azim ve çalışmayla yola devam edeceklerini söyledi. 29 Mart yerel seçimlerine çok az bir zaman kaldığını ifade eden Meram Belediye Başkan Adayı Serdar Kalaycı da, “30 Mart seçimlerinin sonrasında Türkiye için, Konya için ve Meram için çalışma performansımızı bir kat daha artıracağız. Amacımız ve azmimiz sadece halka hizmet etmektir” deyi konuştu. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte Meram Seçim Koordinasyon Merkezi ve Seçim Bürosu’nu hizmete açtı.
RASİM ATALAY

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri