AKP Konyalı bürokratları ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı, Ankaradaki Konyalı bürokratları ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı, Ankara’daki Konyalı bürokratları ziyaret etti.  Ziyarete AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri, merkez ilçe belediye başkanları ile il yürütme kurulu üyeleri ve AK Parti merkez ilçe başkanları katıldı. Ankara’daki bürokrat ziyareti programı, Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşarı Kemal Madenoğlu ile başladı. Madenoğlu ile makamında bir araya gelen AK Parti Konya Heyeti, Madenoğlu’na başarılar diledi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kendilerini kabul ettikleri için DPT Müsteşarı Kemal Madenoğlu’na teşekkür eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, “Seydişehirli bir hemşerimizin böyle önemli bir görevde bulunması hem bizleri hem de Konya’yı çok gururlandırıyor. Konya, bu anlamda çok şanslı. Birçok önemli mevkide Konyalı hemşerilerimiz var. Hem şehrimizin tanıtımı hem de şehrimiz için yürütülen plan ve projelerin daha kısa zamanda hayata geçmesi açısından bu konumun çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Gösterilen yakın ilgiden dolayı AK Parti Konya İl Teşkilatı ve beraberindekilere teşekkür eden Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşarı Kemal Madenoğlu da memleketi Konya için hem bir insan olarak hem de makamın gerektirdiği değerler kapsamında kendisine düşen ne görev olursa yapmaya hazır olduğunu söyledi. Madenoğlu, “Konya’nın projelerini inceliyor ve takip ediyorum. Özellikle de Konya için neler yapıldı neler yapılabilir konularında incelemelerim oldu. Konya için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Çünkü Konya hem kendini hem de çevresini güzelleştiren bir ilimiz. KOP için 2 yıldır çalışıyoruz. DSİ ile devam eden çalışmalarımız var. KOP İdaresi Başkanlığı’nın kurulması da çok güzel oldu. Konya her anlamda öncü oluyor” dedi.

 

DPT Müsteşarı Madenoğlu ziyaretinin ardından AK Parti Konya Heyeti’nin sonraki adresi Dış Ticaret ve Gümrük Müsteşarlığı oldu. Burada Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız ile bir araya gelen AK Parti İl Teşkilatı, Ziya Altunyaldız’a görevlerinde başarılar diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Konya’nın sanayi ve ticaret kenti olduğu için kurum olarak Konya’ya ayrı bir önem ve değer verdiklerini söyledi. Altunyaldız, “Konya tarımda olduğu gibi sanayisi ve ticaretiyle de gittikçe büyüyen bir şehir. Bu anlamda Konya’ya ayrı bir önem veriyoruz. Özellikle ‘Lojistik Köy Projesi’ Konya için önemli bir adım olacaktır. Bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Konya’da oluşturulacak bir platform sayesinde birçok önemli yatırım ve hizmeti şehrimize kazandırabiliriz” diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri