AKP Karatay Teşkilatı tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Karatay İlçe Başkanlığı’na atanan Ömer Ünal, Selçuk Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile teşkilatının tanıtımını yaptı.
 Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin de katıldığı tanıtım toplantısında konuşan AKP Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, yaklaşık 2 ay önce AKP Genel Merkezi tarafından kendisine ilçe teşkilatını yeniden kurma görevi verildiğini belirterek, “Hz. Mevlana’nın bulunduğu ilçeye hizmet yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olmuş ve heyecanlanmıştır. Çünkü Konya’nın ve Türkiye’nin en önemli değerlerinden birinin bulunduğu ilçeye hizmet yapmak çok az insana nasip olur. Bu şuur ve bilinçle çalışmalara hemen başlayarak, 2 ay içerisinde ilçe yönetim kurulunu oluşturduk. Ardından yürütme kurulunu teşkil ettik” diye konuştu.
Oluşturulan yönetim kurulunun hemen çalışmalara başladığını söyleyen Ömer Ünal, “Yönetimimiz Karatay ilçemize bağlı 4 beldemize, 25 köyümüze ve 55 mahallemize AKP hizmetini ve icraatını anlatacaktır. Dolayısıyla en öncelikli konularımızdan bir tanesi olan ve 12 Eylül’de yapılacak referandumda evet oyu verilmesi için ev ev dolaşıp bu anayasa değişikliği anlatılacaktır” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de, Karatay’ın son dönemde aldığı yatırımlarla ön plana çıkmaya başladığını, uzun yıllardır süre gelen geri kalmışlığının artık son bulması için çalıştıklarını söyledi. Karatay ilçesi sınırlarındaki dört beldenin Mavi Tünel’den gelecek olan suyu beklediğini ifade eden Hançerli, bu suyun gelmesi ile beldeler düzeyinde de bir kalkınma yaşanacağını bildirdi.
RASİM ATALAY
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri