AKP Gençlik Kolları ilçeleri ziyaret ediyor

İl genelinde siyasi, sosyal ve kültürel alandaki çalışmalara başlayan AKP İl Gençlik Kolları Başkanlığı yönetici ve üyeleri son olarak 8 ilçeye ziyarette bulundu.

Teşkilatlanma Başkanı Fatih Ilgaz, Sosyal İşler Başkanı Coşkun Bilgi ve AR – GE Başkanı Numan Burak Kaya ile il gençlik kolları yöneticilerinden oluşan 8 kişilik heyet, Çeltik, Yunak, Tuzlukçu, Akşehir, Doğanhisar, Sarayönü, Kadınhanı ve Ilgın’ı ziyaret etti.
Ziyaret programına Çeltik ile başlayan heyet, AKP İlçe Başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla görüşerek, ilçedeki sıkıntı talep ve önerileri hakkında bilgi aldı. Söz konusu sıkıntı ve taleplerin çözümü için ise, daha fazla gezi ve toplantı ile program düzenleme kararı alan İl Gençlik Kolları Heyeti, ziyaret ettikleri AKP İlçe Başkanları ve belediye başkanlarına İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’un önemli eseri “Safahat”ı hediye etti. 
Ziyaretlerle ilgili olarak bilgi veren İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Orak, AKP’nin diri bir parti olduğunu, dolayısıyla da parti olarak sadece seçim zamanlarında değil her zaman bu tür programlar düzenlediklerinin altını çizdi. Her hafta yapılan il gençlik ve il kadın kolları yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını da hatırlatan Muhammed Ali Orak, bu kapsamda da çalışmalarına hız verdiklerini aktardı. İl Gençlik Kolları’nın ziyaret programı konusunda; “İlçe teşkilatlarımızın sıkıntı, talep ve önerilerini dinledik. Özellikle de Meslek Yüksek Okulları teşkilatlanmaları ve çalışmaları konusunda önemli fikir edindik” diyen Orak, ziyaretin daha çok seçim çalışmaları ile ilgili dolayısıyla da seçim sandık müşahitlerinin oluşumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını sözlerine ekledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri