AKP bir günde 14 ilçeyi dolaştı

AK Parti Konya İl Başkanlığından bir günde tam 14 ilçe danışma meclisi toplantısı yaptı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı’ndan bir günde tam 14 ilçe danışma meclisi toplantısı yaptı. 4.  Olağan İlçe ve Belde Kongreleri’ni tamamlayan İl Teşkilatı, bir günde 14 ilçenin danışma meclisini gerçekleştirdi. Danışma meclislerinde konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, “Tek derdimiz milletimize hem maddi hem de manevi olarak hizmet etmek” derken; AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, teşkilat çalışmalarının önemine değindi. 28 Şubat sürecini değerlendiren Mustafa Akış ise “28 Şubat’ta tek hedef milletti” diye konuştu.

Danışma meclisi toplantıları kapsamında AK Parti ile yönetimi, Halkapınar, Ereğli, Emirgazi, Karapınar, Sarayönü, Ilgın, Doğanhisar, Tuzlukçu, Çeltik, Yunak, Akşehir, Taşkent, Hadim ve Bozkır ilçelerinde teşkilatları ile bir araya geldi.  Toplantılara AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve AK Parti Konya milletvekillerinin tamamı katılırken; ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Konya İl yönetim Kurulu Üyeleri ile gençlik ve kadın kolları yönetimleri, ilçe ve belde yönetimleri ile çok sayıda partili de hazır bulundu.

SORGUN: TEK DERDİMİZ MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK

Katıldığı Ilgın ve Doğanhisar İlçe Danışma Meclisleri’nde partililere seslenen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından çalışmalarına ara vermediklerini söyledi. Teşkilatlardaki bu fedakârlığın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı da çok mutlu ettiğini ifade eden Başkan Sorgun, şunları kaydetti: “İl teşkilatımız, ilçe ve belde teşkilatlarımız da kar, kış, soğuk ya da tatil demeden çalışıyor. İşte başarı böyle geliyor. Bizim de tek derdimiz milletimize layık olmak ve milletimize hizmet etmek. Bizler bu yolda ilerlemeye ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÜZÜLMEZ: TEŞKİLATLARIMIZIN BU AZMİ VE HEYECANI SÜRMELİ

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ise, teşkilat çalışmalarının önemine değindi. Üzülmez, “İlçe danışma meclislerini çok önemsiyoruz. Çünkü bu toplantılarımızda ilçe ve belde teşkilatlarımızın sorunlarını, isteklerini dinleyip çözüm üretip ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Devam eden yatırım ve projelerin son durumunu ele alma fırsatı buluyoruz. Bunun yanı sıra teşkilatlarımızın daha canlı, heyecanlı ve diri olmalarını sağlayacak çalışmalar yapıyoruz. Çünkü teşkilatlarımızın her zamankinden daha fazla çalışması ve bölgesine faydalı olmasını istiyoruz” dedi.

AKIŞ: AMACIMIZ OY KAZANMAK DEĞİL GÖNÜL KAZANMAK

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış da Ilgın İlçe Danışma Meclisi’nde salonu dolduran teşkilat mensuplarına hitap ettiği konuşmasında Türkiye’nin geldiği nokta ve parti teşkilatlarının bu başarıdaki rolüne değindi. 9 yıldır iktidar olan bir partinin mensubu olmaktan büyük gurur duyduğunu söyleyen Akış şunları söyledi, “9 yıldır hiç eğilmeden baskılara boyun eğmeden milletimizin muhabbetine ve sevgisine layık olmak için çıktığımız yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Tek amacımız da oy kazanmak değil gönül kazanmak oldu. Türkiye, son yıllarda yaptığı atılımlarla tüm bölgenin, Avrupa’nın ve dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu, başarı beraberinde bazı önemli sorumluluklarımızı bizlere yeniden hatırlatıyor. Bizler, parti mensupları olarak birlik ve beraberliğimize daha fazla sahip çıkmalı ve bu anlayışla çalışmalıyız.” 27. İlçe Danışma Meclisleri’nin basın kapalı bölümünün ardından toplantılar, ilçe ve belde yönetimleri ile mahalle ve köy temsilcilerinin çalışmaları, il genel meclisi üyelerinin projeleri ve belediyelerin hizmetleri ile taleplerinin ele alınması ve sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunulması ile son buldu.

HABER MERKEZİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri