AKP aday tanıtım toplantısı yapıldı

Seydişehir'de AK Parti Gençlik Kolları tarafından Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.
Atatürk Spor Salonu'ndaki Aday Tanıtım Toplantısına AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Ergün, Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Muharrem Candan, Harun Tüfekçi, İlçe Başkanı Yusuf Balcı, Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, Taraşçı Beldesi Belediye Başkanı Dursun Kurt İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis üyesi adayları ile vatandaşlar katıldı.
Tanıtım toplantısında konuşan Grup Başkan Vekili Nihat Ergün, ''Biz hizmet partisiyiz, ama hizmeti yapabilmek için bize güç lazım, o gücü de halkımızdan alıyoruz'' dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirten Ergün, ''Şimdi ise yeni bir arkadaşımızla yola devam edeceğiz, Bize önce partimiz görev veriyor daha sonra da halkımız görev veriyor'' diye konuştu.
Belediye başkanlarından sosyal ve kültürel belediyecilik yapmalarını istediklerini dile getiren Ergün, ''Bizi yaptığımız sosyal yardımlardan dolayı 'AK Parti halkı fakirleştiriyor' diye eleştirenler var. Önceden fakir vardı ama gören yoktu. Fakir vardı, ancak arayıp bulan yoktu, işte şimdi o fakiri bulan var'' dedi.
AK Parti iktidarı kadar tarihine kültürüne sahip çıkan bir iktidar olmadığına dikkati çeken Ergün, Seydişehir'de Seyit Harun, Beyşehir'de Eşrefoğlu Camilerinin restore edildiğini söyledi.
Daha düne kadar yardım alan bir ülke konumunda iken bugün yardım eden bir ülke konumuna AK parti hükümeti ile gelindiğini ifade eden Ergün, bütün bunların halktan alınan güçle yapıldığını, dünyadaki itibarımızın daha da artması için halkın 22 Temmuz da verdiği güçten daha fazlasını vermesi gerektiğini ifade etti.
Başkan adaylarına da seslenen Ergün, başkan ve adaylardan demokratik olmalarını ve halka hesap vermelerini istedi. Daha sonra kürsüye gelen Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Harun Tüfekçi ve Muharrem Candan da konuşma yaptı.
Milletvekili Angı, 5 yıl süre ile güzel hizmetler yapan Belediye Başkanı İbrahim Halıcı'ya ve meclis üyelerine teşekkür ettiklerini belirterek, ''Seçim yarışında başkan adayları, il genel ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte en önde olmalıyız, seçimler hayırlı olsun'' dedi.
Milletvekilleri Harun Tüfekçi ve Muharrem Candan da kısa birer konuşma yaptı. AK Parti ilçe başkanı Yusuf Balcı ve Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Korkmaz da konuşma yaptı.
Daha sonra İl Genel Meclis, Belediye Meclis üyesi adayları ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. AKP Çeltik’te de miting düzenleyerek adayını tanıttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri