AKP 22. İl Danışma Meclisi toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya İl Teşkilatı 22. İl Danışma Meclis Toplantısını yaptı.

Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe belediye başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik, AK Parti Konya Milletvekilleri, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ile partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik, AK Parti’nin misyonu, vizyonuyla birlikte marka olan bir parti olduğunu söyledi. Çevik, kazanılan markayı koruyabilmek ve ileriye taşıyabilmek için gece-gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Ülkemizde maalesef yapıcı bir muhalefet bulunmuyor. Halkın vermek istemediği iktidarı başka yollarla almak isteyenler var. Bunlara gereken cevabı halkımız sandıkta yeterince veriyor ve vermeye devam edecek. AK Parti iktidara geldiğinden itibaren milletinin beklentileri için çalışmıştır ve çalışmaya devam edecektir. Milletimizin menfaatleri ve beklentileri dışına çıkmamıştır. Biz vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı, cumhuriyetimizi seviyoruz. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Konya’da da 31 ilçede 169 belediye de birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin gelişmesi ve kazanması için çalışıyoruz” dedi.
Mustafa Çevik’in konuşmasından sonra divan kurulunun seçilmesine geçildi. Divan kurulu başkanlığına Mustafa Çevik, divan üyeliklerine de Zeliha Üzümcü, Muhammet Ali Orak, Abdullah Sayıcı, İsmail Sahar seçildi. Divan kurulunun belirlenmesinden sonra söz alan
DÜNE DEĞİL BUGÜNE BAKIYORUZ
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptıkları projeler ve yapacakları yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akyürek,  dünün geride kaldığını ve bugüne baktıklarını belirterek, hizmetin bulunulan zaman içinde yapılması gerektiğine dikkat çekti. Akyürek sözlerine şöyle devam etti: “Dünle çok fazla uğraşmıyoruz. Fakat yapılanlardan derste çıkarıyoruz. Konya’da yapılmayan birçok projeyi gerçekleştirdik. AKP kadroları olarak milletin aleyhinde hiçbir faaliyette bulunmayarak, misyonumuzu böyle belirledik. İçinde birçok sosyal aktivitenin bulunduğu gençlik merkezi açtık. 29 Ekim’de Fuar Kültürpark’ı bitirerek vatandaşın hizmetine sunacağız. Alaaddin-Yeni Adliye arasına tramvay hattı döşeyerek, adliyeye rahat ulaşım sağlayacağız.” Konuşmalardan sonra diğer belediye başkanları da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, sunum yaptı. 
HASAN AYHAN
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri