Akören Firesiz devam ediyor

Amatör 2. Kümede zirve yarışı haftalar ilerledikçe daha da artıyor. D Grubu dışındaki tüm gruplarda zirvede tek başına olan bir ekip bulunmuyor. Lider Akören Kültürspor 4 maçta 12 puan toplayarak şampiyonluk için önemli bir avantaj yakaladı

Amatör 2. Kümede haftalar geçtikçe heyecan da artıyor.  Gruplarda müthiş bir zirve yarışı yaşanırken D Grubunda  lider Akören Kültürspor 4 maçta 12 puan toplayarak şampiyonluk için önemli bir avantaj elde etti. Akören ekibi bu maçlarda ise kalesinde sadece bir gol yedi. Kırmızı-siyahlı ekip en yakın rakibi Huğluspor’a ise 6 puan fark atarak büyük bir avantaj sağladı.

ZİRVE YARIŞI NEFES KESİYOR

Amatör 2. Kümede haftalar ilerledikçe zirve yarışı da her geçen gün farklı bir heyecan kazanıyor. D Grubu dışındaki tüm gruplarda zirvede tek başına olan bir ekip bulunmuyor.  Üst sıralarda bulunan ekiplerin ya puanları eşit ya da çok az bir fark bulunuyor. Bu durum ligdeki şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğinin bir işareti olarak görülüyor

A GRUBUNDA  AKŞEHİR  BİRLİKSPOR ZİRVEDE

A Grubunda Akşehir Birlikspor 4 maçta topladığı 10 puanla zirvede yer alırken  takipçisi Akşehir Gençlikspor ise 9 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bu iki ekibi ise 6 puanlı Tuzlukçu Belediyespor takip ediyor.

KARAKARTALLAR MAÇ EKSİĞİNE RAĞMEN LİDER

B Grubunda 3 maçını da kazanan Konya Karakartallar maç eksiğine rağmen averajla lider durumda. Siyah-beyazlı takımı 4 maçta 3 galibiyet 1 yenilgi alan Gölyazı Belediyespor takip ediyor.  Bu grupta Yeniceoba Gençliği’nin ise henüz puanı bulunmuyor.

İÇERİ ÇUMRA VE HAVZAN YARIŞI

Diğer gruplarda olduğu gibi C grubunda da zirve yarışı nefes kesiyor. 3’te3 yapan İçeri Çumra Belediyespor ve Havzanspor  9 puanla zirvede yer alırken Çumra ekibi gol averajı ile 1. Sırada yer alıyor.  

2. TAKIMLAR PLAY-OFF OYNAYACAK

Amatör 2. Kümede grup  liderleri bir üst kümeye direkt yükselirken gruplarını 2. Tamamlayan 4 takım tarafsız sahada Play-Off karşılaşması oynayacak. Bu maçları kazanan takımlar da bir üst lige yükselmiş olacak.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri