Akınsoft’tan Balkanlarda ‘Bonus’ etkinliği

Yazılım ve robotik teknolojilerde gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmaları ve genişleyen çözüm ortağı ağı ile Türkiye'nin yazılım markalarından Akınsoft, bir bonus dönemini daha başarıyla tamamladı.

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Bonus Tatil Organizasyonu, Arnavutluk, Makedonya ve Kosova'da gerçekleştirildi. Akınsoft, her yıl farklı bir tema ve heyecanla düzenlediği bonus organizasyonlarında çözüm ortaklarıyla bir araya gelerek başarılarını kutluyor. Bu yıl tatil konseptiyle gerçekleştirilen 20. Bonus Organizasyonu, katılımcılara 3 ülke ve 8 şehirden oluşan benzersiz bir rota sundu.

TARİHİ VE KÜLTÜREL ZENGİNLİKLER GÖRÜLDÜ

İstanbul’dan başlayan heyecan dolu yolculuk, Üsküp’ten Matka Kanyonu’na, Ohrid’den Prizren’e kadar uzanan unutulmaz bir keşif serüvenine dönüştü.

Organizasyon boyunca, Akınsoft ailesi ve çözüm ortakları, Matka Kanyonu’nun doğal güzelliklerinden Ohrid’in tarihi dokusuna, Prizren’in kültürel zenginliklerinden Tiran’ın canlı atmosferine kadar pek çok rotayı gezme fırsatı buldu. Akınsoft’un 20. Bonus Dönemi ile tüm katılımcılar, dolu dolu bir tatil geçirirken aynı zamanda başarılı bir yılı geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu paylaştılar.

Hem dinlendirici hem de keşif dolu bu tatil, Akınsoft’un yenilikçi vizyonunu ve birlikte büyüme hedefini bir kez daha gözler önüne serdi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri