AKINSOFT yazılımda devleşiyor

Kurulduğu 1995 yılından itibaren hızla büyüyen, ticari ve sektörel programlarla iş yaşamının çağdaş yazılımlarını üreten, Türkiye yazılım endüstrisinin önemli yapılarından AKINSOFT; 13 yıldır Türkiye ve dünyada 1800'ü aşkın Çözüm Ortağı ile dünya yazılım

AKINSOFT kurulduğu yıldan bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaç edinerek, verdiği tüm sözlerin arkasında durmayı görev saymıştır. “İnsana ve insanlığa değer verilmeyen köşe kalmasın!” ilkesini prensip edinen firma, müşterilerine sağladığı güler yüzlü yaklaşım, satış sonrası destek, kolay kullanım, deneyimli müşteri temsilcileri ile sürekli ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Özellikle müşterilerine satış sonrasında sunduğu call center desteği, mail ve msn gibi ücretsiz hizmetler ile müşteri portföyünü hızla genişletmektedir. Teknolojiye uygun alt yapısı ile programlarında sürekli güncellemeler yaparak, müşterilerinin isteklerine hızlı bir şekilde cevap vermekte.

Ülkemizde henüz gelişmeye başlayan bu sektör içinde hızla büyüyen firma 2004, 2005, 2006 yıllarında ilk 500 bilişim şirketi içinde yükselen bir grafikle yerini almayı başarmış, Vergi Dairesinden “Takdirname “ ve Konya Ticaret Odasından “Altın Madalya” ile ödüllendirilmişti. Ayrıca geçmiş tarihlerde de birçok reklam çalışması ile ulusal kanallarda yer alan AKINSOFT, her cuma Atv'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran "ADANALI" dizisine ANA SPONSOR olmuştur. Ana sponsorluk çalışması ile büyük dikkat çeken firma Adanalı dizisinin haricinde Avrupa Yakası, Elveda Rumeli, Parmaklıklar Ardında, Özel Hat, Ahmet Çakarla Zorlu Yol, Canım Ailem, Benim Annem Bir Melek, İbo Show gibi birçok dizi ve programda da reklam çalışmalarıyla ekranlarda izleyiciyle buluşacak.
Türkiye’nin en geniş program arşivine sahip firması, bünyesinde bulundurduğu Wolvox’un farklı modülleri sayesinde mağazacılık, muhasebe, otomotiv, insan kaynakları, turizm, restoran, otel, cafe, döviz kuruluşları gibi alanlarda faaliyet gösteren tüm işletmelere hitap etmektedir. AKINSOFT Wolvox programında, Konya Ticaret Odası ve Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile işbirliği yaparak başta KOBİ'ler olmak üzere ticarette bilgi teknolojilerinin kullanımının yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla üyelere yönelik düzenlediği kampanyaları devam etmekte.
Çalıştığı sektörde insan hayatını kolaylaştırmayı ve alternatif çözümler üretmeyi hedefleyen, iş ortaklarına, iş gücü ve zaman avantajı kazandırmayı sağlayan firma yürüttüğü başarılı Ar-Ge çalışmaları sayesinde ERP sektörüne farklı bir boyut katarak sektördeki başarısını bir kez daha gözler önüne sermiştir.
Kendi bünyesinde sağladığı disiplin ve inandığı ilkelerden asla taviz vermeyen AKINSOFT hedeflerini sürekli geliştirerek 2010'da “Uydukent” projesiyle  dünya yazılım sektörünün lideri olmayı amaçlamakta.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri