AKINSOFT üniversitelilerle buluştu

İnsana ve insanlığa değer verilmeyen köşe kalmasın ilkesiyle yola başlayan AKINSOFT, 81 ilde bin 800'ü aşkın çözüm ortağıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Şirketleştiği 4 Aralık 1996 tarihini “Dünya Bilişimciler Günü” olarak dünyaya armağan eden AKINSOFT, dünya yazılım devi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türkiye’nin en geniş program arşivine sahip firması, profesyonel kadrosuyla hızla çalışmalarına devam ederken eğitime de her zaman destek veriyor.

AKINSOFT, Selçuk Üniversitesi Faik İçil Kadınhanı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin eğitim semineri taleplerini karşılıksız bırakmadı. Selçuk Üniversitesi Faik İçil Kadınhanı Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen seminer alanında uzman personeller tarafından verildi. Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü Öğrencilerinin katıldığı, ‘AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business, Ön Muhasebe, Genel Muhasebe, ve İnsan Kaynakları’ konulu eğitimde başarı gösteren öğrencilere katılım sertifikaları, önceki gün AKINSOFT Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi. Seminere öğretim üyeleri, AKINSOFT yetkilileri ve öğrenciler katıldı.
En iyi bilgileri AKINSOFT'tan öğrenebileceklerinden kuşku duymadıklarını belirten öğrenciler, AKINSOFT personelinin ilgili ve güler yüzlü olduğunun da altını çizdi. Sertifika alan öğrenciler firmanın bütün departmanlarını gezerek firmayı daha yakından tanıma fırsatı buldu. Davetliler küçük bir tanıtım gezisinin ardından firmada misafirlere özel olarak organize ettiği kokteyle katıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri