AKINSOFT Genel Merkez personeli iftarda buluştu

İnsana ve İnsanlığa Değer Verilmeyen Köşe Kalmasın" anlayışıyla koordineli olarak öncelikle personeline önem veren ve personelinin motivasyonunu her zaman ön planda tutan AKINSOFT, geleneksel iftar y

“İnsana ve İnsanlığa Değer Verilmeyen Köşe Kalmasın" anlayışıyla koordineli olarak öncelikle personeline önem veren ve personelinin motivasyonunu her zaman ön planda tutan AKINSOFT, geleneksel iftar yemeğini 18 Ağustos Perşembe günü Öncü Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Son günlerde robotik teknolojilerde kaydettiği gelişmelerle isminden sıkça söz ettiren AKINSOFT ailesi, yoğun çalışma temposundan biraz uzaklaşarak iftar programında buluştu. Fasıl eşliğinde gerçekleşen iftar programına katılım da bir hayli fazlaydı. AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Bilgisayar Yüksek Mühendisi Özgür Akın'ın da katıldığı programda tüm AKINSOFT Genel Merkez Personeli aileleriyle birlikte keyifli bir akşam geçirdi.

Kendine koyduğu her vizyonu gerçekleştiren AKINSOFT, "İnsana ve insanlığa verdiği değer neticesinde, insan hayatını kolaylaştıran yapay zeka yazılımları üretmeyi hedefliyor. Yapay zeka yazılımları ile çalışacak robotların, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında görev alacağı, park ve bahçelerde bahçıvan olarak çalışacağı, restoranlarda garsonluk yapacağı veya ev işlerinde yardımcı olacağı belirtiliyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri