AKINSOFT 8 ülkede yerini aldı

Kurulduğu tarihten bu yana hedeflerine hızla ilerleyen AKINSOFT, 13 yıldır müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için verdiği sözlerin arkasında durmayı görev sayarak, İnsana ve insanlığa değer verilmeyen köşe kalmasın! ilkesiyle yola devam ediyor.
 Firma, müşterilerine sağladığı güler yüzlü yaklaşım, satış sonrası destek, kolay kullanım, deneyimli müşteri temsilcileri ile sürekli ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Teknolojiye uygun alt yapısı ile programlarında sürekli güncellemeler yaparak, müşterilerinin isteklerine hızlı bir şekilde cevap veriyor.
AKINSOFT, Türkiye'de 81 ilde 1800'ü aşkın Çözüm Ortağı ve dünyada 8 ülkede oluşturduğu bayilik ağı ile yazılım sektöründe en iyi hizmeti sunuyor. Dış ticaret çalışmalarına Almanya ile başlayan AKINSOFT sırasıyla Kıbrıs, Belçika, Avusturya, Ukrayna, Sudan, Azerbaycan ve Hollanda ülkelerine verdiği bayiliklerle yurtdışı Çözüm Ortağı sayısını 11’e yükseltti. Dış ticaretteki çalışmalarına hızla devam eden AKINSOFT, bundan sonra da yurtdışında bayilikler vermeye ve bir Türk firması olarak adını duyurmaya devam etmeyi hedefliyor. 2009 Ocak ayı içerisinde ikinci bir bayilik verdiği Avusturya ve Çözüm Ortakları ağına kattığı 8'inci ülke olan Hollanda ile dış ticaretteki atılımlarını hızlandırdı.
Fizibilite çalışmaları kapsamında AKINSOFT üst düzey yöneticileri, Azerbaycan Çözüm Ortağı SFX Company’i ziyaret amacıyla 19 Aralık 2008'de Azerbaycan'a gitti.  Ülkenin kültürünü ve sosyo-ekonomik yapısını yakından inceleme fırsatı bulan yetkililer, ülkedeki işletmelerin yönetim sistemlerinde ve işleyişlerinde nasıl sorunlarla karşılaştıkları ve bu sorunlar doğrultusunda ne tür çözüm arayışında oldukları konusunda geniş bir fizibilite çalışması gerçekleştirdi. AKINSOFT yetkilileri, gerçekleşen bu çalışma doğrultusunda Azerbaycan çözüm ortağı için detaylı bir iş geliştirme projesi hazırladı.
2009 yılında dış ticaretteki çalışmalarını hızlandırmayı planlayan firma, yurtdışında AKINSOFT adını yazılım sektörüne altın harflerle yazdırmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri