Akın Vardar bilmecesi

Şekersporda Akın Vardar bilmecesi. Önce Şekerspor ile anlaştığı öne sürülen kaleci Akın Vardar Giresunspor ile sözleşme imzalamıştı. Vardarın Giresunspor ile sözleşmesini fesih edip tekrar Şekerspo

Şekerspor’da Akın Vardar bilmecesi.  Önce Şekerspor ile anlaştığı öne sürülen kaleci Akın Vardar Giresunspor ile sözleşme imzalamıştı. Vardar’ın Giresunspor ile sözleşmesini fesih edip tekrar Şekerspor’a döndüğü bildirildi

 

Konya Torku Şekerspor’un transferde görüştüğü kaleci Akın Vardar’ın tekrar geri döndüğü bildirildi.  Geçtiğimiz günlerde Giresunspor’a imza atan kaleci bu takımla anlaşmasını fesh edip . Ancak yaşanan şike gelişmeleri üzerine Akın Vardar’ın bu kulüpten ayrıldığını ve dün tekrar Konya’ya geldiği bildirildi. Akın ile görüşmelerin yapıldığı ve imzayı atacağı bildirildi. Yeşil-Beyazlı ekip Akın ile anlaşma sağladığı takdirde kaleci sorununu çözmüş olacak.

AKIN VARDAR KİMDİR

Futbola Aydınspor altyapısında başladı ve 1997 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A takıma alındı. Burada ilk resmi karşılaşmasına 28 Aralık 1997 tarihinde Turgutluspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. A takıma çabuk uyum aşamasını atlattı ve kısa bir süre sonra birinci kaleci olarak görev almaya başladı.

2002 - 2003 sezonu ara transfer döneminde Sivasspor'a transfer oldu. İlk Avrupa deneyimini 2008 UEFA İntertoto Kupası'nda Sivasspor - FK Grbalj maçında yaşadı. Bu maçta 31. dakikada Kırmızı kart görerek, takımının 10 kişi kalmasına sebep oldu ve Sivasspor ilk maçında ilk kırmızı kart ile tanıştı. İkinci Avrupa deneyimini ise 2009 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sivasspor - Anderlecht maçında yaşadı. Takımının 3-1'lik galibiyetine büyük etkisi oldu. Üçüncü Avrupa deneyimi ise Sivasspor-Shaktar Donetsk maçında yaşadı ve 2-0 mağlup olunan maçta hatasız oynadı. 2010-11 sezonunun ara transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya transfer oldu. 

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları için yapalacak kamp programı belli oldu. Yeşil-beyazlı ekip 18-19 Temmuz tarihlerinde Konya’da sağlık kontrolünden geçecek.  Torku Şekerspor 2011-2012 sezonunun ilk etap çalışmalarını 20-29 Temmuz tarihleri arasında Konya’da yapacak bu kampın ardından oyuncular  30-31 Temmuz tarihlerini izinli geçirecek. Yeşil-beyazlılar 2. etap kamp çalışmalarını  ise 1-14 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Kartaltepe’de gerçekleştiriecek. Kamp sonrasında yine 2 gün izin yapacak futbolcular 4 Eylül tarihine kadar 3. etap çalışmalarını Recep Konuk Tesislerinde yapacak. Spor Toto 2.Lig'de yeni sezon 4 Eylül 2011 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 25 Aralık 2011'de oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 29 Ocak'ta başlayacak Spor Toto 2.Lig'de 2011-2012 sezonu, 20 Mayıs 2012'de oynanacak maçlarla sona erecek.

 Dış transferde şuana kadar 6 futbolcuya imza attıran Yeşil-Beyazlılar Kaleci transferini sonlandırdığı takdirde 3-4 oyuncu daha alarak transferi noktalayacak. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri