Akın: Aklım ve gönlüm ile göreve talibim

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)den Konya Milletvekili aday adayı olan Ziraat Yüksek Mühendisi Pervin Akın, Aklım ve gönlüm ile Konyaya hizmet için göreve talibim dedi.
Gazetemizi ziyaret eden Pervin Akın, Ak Parti’nin insan odaklı bir parti olduğu için aday adayı olduğunu belirterek, “Konya’mıza bu şehrin insanına, kadınlarına, gençlerine ve çocuklarına hizmet etmek, sorunlarına çözüm üretmek için bu yola çıktım. Başbakanımızın kadınlara gösterdiği pozitif ayrımcılık ve bizleri siyaset içinde görme isteği hizmet etme yolunda heyecanımı daha da artırmaktadır. Siyasete aklımı ve gönlümü yola katarak yola çıktım. Özveriden asla kaçınmayacağım ve bu yolda çalışmalarımı sürdüreceğim. Allah’ın izni ve Konyalı hemşehrilerimizin desteği ile ülkemize ve Konyamıza hizmet edeceğim” dedi.
11 yıldır Konya İl Kontrol Laboratuar Şefi görevinde bulunduğunu hatırlatan Akın, “1969 yılında Konya’da doğdum. İlk ve orta dereceli öğrenimimi Konya’da tamamladım. İlk görev yerim olan Konya Türk Telekom’da 5 yıl çalıştım. Sonrada 3 yıl Konya’da öğretmen olarak görev yaptım. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde doktora eğitimime de devam etmekteyim”  diye konuştu. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri