Akıllı eldivene rağbet

Kış aylarında hem elleri soğuktan korumak hem de cep telefonundan uzak kalmamak için bir çok kişi akıllı android eldiven satın alıyor. Telefonlardan sonra eldivenler de akıllandı. Android eldivenin fiyatı ise 20 TL.

Akıllı eldivenler, kış aylarında tablet ve telefon kullanmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Dondurucu soğukların hissedildiği bu günlerde akıllı eldiven satışları da arttı. Dondurucu soğuklar etkisini artırıyor. Dondurucu soğuklardan korunmak isteyenler, yeni arayışlara giriyor. Kimi bere ve atkı satın alıyor, kimi de sokakta rahat şekilde telefonla konuşmak için android eldiven satın alıyor. Zafer Meydanı çevresinde bulunan bir mağazada satılan akıllı eldivenler,  vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Fiyatı 20 lira olan bu eldiven yardımıyla insanlar, kış aylarında cep telefonu ya da tablet gibi dokunmatik ürünlerde işlerini kolaylıkla halledebiliyor. Anroid eldiven hem teknolojik aletlerle oynanmasını sağlarken hem de soğuktan koruyor.

BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR

Akıllı android eldiven satan Katre isimli mağazanın sahibi Ayşe Aslı Duruk, akıllı eldivenlerin telefon kullanıcıları açısından büyük kolaylık sağladığını belirtti. Duruk, şöyle konuştu: “Android eldivenler bu sene piyasaya çıktı. Yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. Bu eldivenler baş parmak ve şahadet parmaklarındaki yüklenen özellik ile telefonla rahatça kullanılıyor. Bu özelliğin yanında soğuktan da koruyor. Akıllı ya da android olarak geçen bu eldivenler büyük ilgi görüyor. Özellikle gençler bu eldiveni satın alıyor. Bay ve bayanlara göre elimizde mevcut olan bu eldivenlerin fiyatı ise 20 TL.”

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri