Akhisar Belediyespor, Yunan Golcüsü Gekas'a Güveniyor

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. haftasında Akhisar Belediyespor evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. İki takım da ligde henüz yenilgi yüzü görmezken, Akhisar Belediyespor geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 2-1 mağlup...

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. haftasında Akhisar Belediyespor evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. İki takım da ligde henüz yenilgi yüzü görmezken, Akhisar Belediyespor geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmiş, Fenerbahçe ise sahasında konuk ettiği Gaziantepspor'u tek golle mağlup etmişti.

Akhisar Belediyespor'da zorlu mücadele öncesi sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Ege temsilcisinin Fenerbahçe karşısındaki en büyük kozu ise Yunan golcü Theofanis Gekas. Deneyimli golcü son 2 haftada 4 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Fenerbahçe'ye ise maç öncesi Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'ndan kötü haber geldi. Bel ağrısı nedeniyle son antrenmana çıkmayan Volkan ile sol arka adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu Manisa'ya getirilmedi. Saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda başlayacak karşılaşmayı hakem Deniz Çoban yönetecek. Çoban'ın yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Erdem Bayık yapacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri