Akhançer: Hedeften sapmadık

Süper Grupta Sanayispor ve Muhasebe Gençler karşısında iki yenilgi alarak zirveden düşen Sarayönüspor, yara sarmak için uğraşıyor.

Genel Kaptan Muammer Akhançer, hedeflerinden bir sapmanın olmadığını söyledi. Muhasebe karşısında düşünmedikleri bir netice ile karşılaştıklarını ifade eden Akhançer, “İki yenilgiyle dağılacak takım değiliz. Zirvede yer alma hedefimizde bir sapma yok. Yine de takımımıza gönülden bağlı olan ve Cumhuriyet Sahası’nın tribünlerini dolduran taraftarımızı ve her türlü desteği veren başkanımızı mutlu edemediğimiz için üzgünüz. Ortaya çıkan sonucu yok sayamayız. Kadromuz bekleneni sergileyememiş ve çok kötü bir sonuç ortaya çıkmıştır. Yenilgiden herkes üzerine düşen dersi alacak. Derhal toparlanıp kaldığımız yerden yolumuza devam etmeliyiz. Bu ilçede yaşayan insanları üzmeye ve boynu bükük bırakmaya kimsenin hakkı yok” diye konuştu.

Takımda ki form düşüklüğünü kabul ettiklerini dile getiren Akhançer, “Tablo ortada. Biz Sarayönü Belediyespor olarak kendi gücümüzün farkında değiliz. İlk yenilgimizi aldığımız Sanayispor ve hafta sonu mağlup olduğumuz Muhasebe Gençler takımları bizden daha iyi değiller. Ama üzerimizde anlamsız baskı ve stres iki yenilgi getirdi. Yönetim olarak üzerimize düşenleri yapıp gereken tedbirleri alacağız. Önümüzde zorlu bir Telekom maçı var. Geçtiğimiz hafta Çumra’dan fark yediler. Biz Sarayönüspor olarak tedbiri elden bırakmadan mücadele edip, Telekomspor maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceğiz” dedi.
ZİRVEDE BÜYÜK DEPREM
Cumhuriyet Sahası’nda oynanan maçta taraftar desteğini arkasına alan temsilcimiz maça çok kötü başladı. Ev sahibi ekibin 3. dakikada geliştirdiği atak yürekleri ağza getirdi. Muzaffer’in pasında topla buluşan Rıdvan yakın mesafeden topu dışarı atınca temsilcimiz rahat bir nefes aldı. 5. dakikada gelişen atakta ise Abdullah’ın ortasında Metin’in vuruşu auta çıktı. İlk 5 dakikalık baskıyı atlatan temsilcimiz, oyunu kontrol altına aldı. 10. dakikada gelişen atakta Fehmi’nin ortasını Nuri kafayla indirdi. Tayyar’ın vuruşuna defans ayak koyunca temsilcimiz bir golden oldu. 12. dakikada Nuri’nin sağ kanattan yaptığı ortada Erol’un kafa vuruşu direkten döndü. 15. dakikada Ali Osman’ın pasıyla ceza sahasına giren Tayyar, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye teslim etti. 18. dakikada defansın uzaklaştıramadığı topla buluşan Nuri, sağ tarafta ki Tayyar’ı gördü. Tayyar’ın kaleciyi de geçen ortasına Hakan dokunamadı. 22. dakikada gelişen kontra atakta sağ kanatta topla buluşan Rıdvan’ın ortası Turan’a çarpınca top filelerle buluştu. 1-0 geriye düşen temsilcimizin bu gole cevabı gecikmedi. Ali Osman-Nuri verkaçında topla en son buluşan Nuri’nin ortasını tecrübeli golcü Hakan, kafayla filelere gönderdi. 39. dakikada Tayyar’ın ortaladığı topta Hakan’ın mükemmel kafa vuruşunu kaleci Ali İhsan aynı güzellikte çıkardı. 43. dakikada Gökhan’ın ara pasında topla buluşan Fehmi’nin sert vuruşunu kaleci çıkarınca ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı. İkinci yarıya gol için çıkan yeşil-siyahlılar, istediği baskıyı kuramadı. 50. dakikada gelişen ev sahibi ekip atağında topla buluşmasına rağmen pozisyonunu kaybeden Muzaffer’i kaleci Serkan gereksiz bir müdahale ile düşürünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kemal’in vuruşunu Serkan köşeden çıkararak gole izin vermedi. Topu ayağında tutmasına rağmen gol pozisyonuna girmekte zorlanan Sarayönü Belediyespor kalabalık Muhasebe defansını bir türlü açamadı. 75. dakikada gelişen atakta Kemal’in pasıyla buluşan Muzaffer topu filelere göndererek takımını öne geçirdi. Kalan bölümde Sarayönü Belediyespor’un çabaları sonuç vermeyince karşılaşma 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Sarayönü Belediyespor’da bazı futbolcuların oldukça formsuz olması dikkat çekerken, futbolcuların saha içerisinde rakip yerine birbirleriyle mücadele etmeleri tepkilere neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri