Akdeniz Sanayi Sitesi Hurda Araçlardan Kurtuldu

Antalya Akdeniz Sanayi’de uzun zamandır hem görüntü kirliliğine hem de park sorununa neden olan hurda araçlar, Akdeniz Sanayi Sitesi’nin talebi üzerine kaldırılarak Varsak otoparkına götürüldü. Antalyalı araçların oto tamirindeki adresi...

Antalya Akdeniz Sanayi’de uzun zamandır hem görüntü kirliliğine hem de park sorununa neden olan hurda araçlar, Akdeniz Sanayi Sitesi’nin talebi üzerine kaldırılarak Varsak otoparkına götürüldü.

Antalyalı araçların oto tamirindeki adresi olan ve günde binlerce aracı ağırlayan Akdeniz Sanayi Sitesi, yol kenarlarına bırakılmış ve yıllardır terk edilmiş halde duran hurda haline gelmiş araçlardan Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin girişimiyle kurtuldu. Belediye ekipleri tarafından kaldırılan yaklaşık 100 hurda aracın nakli sırasında koordineli bir çalışma gerçekleştirildi. Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi, Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen koordineli çalışma sonucunda, tüm hurda araçlar, Varsak’ta bulunan otoparka taşındı.

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hurda aracını geri almak isteyenlerin Varsak’taki otoparka başvurmaları gerektiğini söyledi. Yapılan çalışmanın Akdeniz Sanayi Sitesi için çok önemli bir çalışma olduğuna dikkat çeken Başkan Öztürk, “Esnafımız için uzun zamandır sorun haline gelen hurda araçlardan kurtulmak, hem esnafımıza hem de sanayiye gelen vatandaşlarımıza çok büyük bir rahatlık yaşattı. Bu sayede, sanayimizdeki otopark ve kirlilik sorunu ortadan kalkmış oldu” diye konuştu.

Hurdaların kaldırılmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Akdeniz Sanayi esnaflarından Muhammet Yıldız, “Hurdaların kaldırılmasına sağlayan tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Biz burada esnaflık yapan insanlar olarak, hurdalardan çok büyük rahatsızlık duyuyorduk. Sonunda bir çözüm bulunması ve hurdaların kaldırılması bizleri çok sevindirdi.” dedi.

Bir diğer Akdeniz Sanayi esnafı Mehmet Felek ise hurdaların çok büyük sıkıntı yaşattığını belirterek, sonunda çözüm bulunmasından ve hurdalardan kurtulmanın işlerini de rahatlatacağını ifade etti. Hurda araçların işgal ettiği kaldırım ve arazilerin tüm sanayi esnafına ait olduğunu vurgulayan Felek, hurdaların kalkmasıyla birlikte esnafın yararlanacağı cadde ve kaldırımların rahatladığını aktardı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri