Akçay: Daha farklı galip gelebilirdik

Mustafa Akçay, Karşılaşmayı daha farklı kazanabilirdik dedi.

Şampiyonluk kupasının verdiği büyük moralle maça başladıklarını ve karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen 1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay, “Karşılaşmayı daha farklı kazanabilirdik, ama yakaladığımız fırsatları istediğimiz gibi değerlendiremedik” dedi.

Karşılaşmaya temkinli başladıklarını, ancak golü erken bulduktan sonra daha güvenli ve kontrollü oynamayı tercih ettiklerini söyleyen Akçay, Konyaspor gibi önemli bir takımla oynamanın verdiği bir futbol aklıyla sahaya yayıldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Biz bu ligin yeni takımı olarak bu ligin tecrübeli takımı Konyaspor'a karşı haddimizi bilerek oyuna başladık. Ancak erken gelen gol bizi rahatlattı ve oyuncularımın performansları ile birlikte özgüvenleri de arttı. Maçın skoru daha farklı olabilirdi. Bir topumuz direkten, bir topumuz da kaleci Kaya'nın yüzünden döndü. Bunlar gol olsaydı maçın skoru 3-0 değil 5-0 olurdu. Saygı duyulması gereken bir takımdan ve hocadan oyuncularım 3 puan aldığı için onları kutluyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri