Akçakoca Fem’den Fakir Öğrencilerin Etüt Merkezine Kitap Bağışı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren FEM Dershaneleri, Adana Seyhan’da faaliyet gösteren Şakirpaşa Etüt Merkezi'ne soru bankası, konu anlatım kitapları, deneme sınavları, çalışma testleri ve ve CD'lerden oluşan doküman gönderdi.Rehberlik...

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren FEM Dershaneleri, Adana Seyhan’da faaliyet gösteren Şakirpaşa Etüt Merkezi'ne soru bankası, konu anlatım kitapları, deneme sınavları, çalışma testleri ve ve CD'lerden oluşan doküman gönderdi.

Rehberlik öğretmeni Ziya Çakmak, Türkiye’nin dört bir yanına, özellikle Güneydoğu'da fakir öğrencilerin ücretsiz olarak eğitim gördüğü etüt merkezi olarak bilinen eğitim yuvalarına destek amaçlı kitaplar gönderdiklerini belirtti. Çakmak, ‘’Oradaki öğretmen arkadaşla görüştüğümüzde nasıl yardımcı olabiliriz diye düşündüm, çünkü oralarda ihtiyaç çok fazla, alım gücü ise neredeyse yok. Zaten bu kitaplar tamamen ücretsiz eğitim gören yavrularımıza ulaşacak. Onlar da bizim evladımız, aslında oralara gidip görerek, ne kadar ihtiyaç olduğunu daha iyi anlarız.’’ dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri