Akaryakıt fiyatlarına bir ilk yaşanacak! Benzin ve motorin şaşırtacak

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarındaki değişimi vatandaş yakından takip ediyor. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili alınan karar bir ilk niteliğinde. Vatandaş olanları görünce şaşıracak.

Türkiye'de vatandaşın birincil gündem maddesi zamlar. Birçok ürün grubuna defalarca zam gelmesi vatandaşın canını sıkıyor. Bu süreçte en büyük zamlar akaryakıt ürün grubuna uygulandı. Benzin ve motorinin litre fiyatına çok kez zam yapıldı.

KÜRESEL PETROL FİYATLARI DÜŞTÜ

Vatandaş artan maliyetlerden şikayetçi. Kısa süre önce litre fiyatı 50 liraya yaklaşan benzin ve motorinde işler tersine döndü. Küresel piyasalarda petrol fiyatlarının aylar sonra düşmesiyle Türkiye'de de bir ilk yaşandı. Benzin ve motorin fiyatlarına bu doğrultuda yarından itibaren geçerli olmak üzere indirim yapılacak. Benzin litre fiyatında 1,35 TL, motorin fiyatında ise 1 TL civarında indirime gidilecek.

İNDİRİMİN ARDINDAN BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI BÖYEL OLACAK

Akaryakıt yapılması beklenen indirimin ardından benzinin litre fiyatı İstanbul'da 40,03 TL'ye, Ankara'da 40,99 TL'ye, İzmir'de 41,29 TL'ye ve Konya'da 41.72 TL'ye gerileyecek. İndirim sonrası motorin fiyatları ise İstanbul'da 39,40 TL'ye, Ankara'da 40,37 TL'ye, İzmir'de 40,67 TL ve Konya'da 41.08 TL olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri