Akademi'de rakip Erciyesspor

Akademi Ligi'nde 21. hafta heyecanı yarın oynanacak maçlarla devam edecek

Lig'de Lig'de mücaedele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Kayseri Erciyesspor'u konuk ile karşı karşıya gelecek. U 14, U 15 ve U 18  taktımları maçlarını Konya'da oynayacak. U 16 ve U 17 takımları ise Kayseri'de puan mücadelesine çıkacak. Ayrıca Fikstür gereği bir diğer temsilcimiz Torku Konyaspor'un bugün oynanması gereken Sanica Boru Elazığspor maçları, Elazığ temsilcisinin ligden çekilmesi ile yapılamayacak.
Bugün Konya'da oynanacak olan maçların ilkinde U 14 takımları Şehit Muharrem Samur Sahası'nda saat 12.00'de karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadeleyi Konya bölgesi hakemleri Mustafa Burak Kuş, Berkay Daban ve Adem Dündar hakem üçlüsü yönetecek. İkinci maçta ise U 15 takımları saat 13.45'te puan mücadelesi verecek. Maçta Emre Koçyiğit, Recep Korkut ve Müesser Bildirici hakem triosu görev yapacak. Yarın Konya'da oynanacak U 18 karşılaşması ile Şehit Muharrem Samur Sahası'nda yapılacak. Saat 12.00'de başlayacak maçı Hasan Dikener, Yaşar Sezgin ve Ali Başarı yönetecek.
Yarın Kayseri'de oynanacak iki karşılaşmada ise Anadolu Selçukluspor, Akademi Ligi'nde galibiyet arayacak. Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak Anadolu Selçukluspor'un U 16 takımı saat 12.00'de Organize Sanayi Stadı'nda mücadele edecek. Karşılaşmayı Kayseri Bölgesi hakemleri Ahmet Sabuncu, Engin Tamuca ve Halit Karacabay yönetecek. U 17 takımlarının maçı ise saat 14.00'de başlayacak. Maçta Engin Tamuca, Ahmet Sabuncu ve  Halit Karacabay hakem triosu görev yapacak.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri