Akademi Programlarıyla Çalışanlarını Geleceğe Hazırlıyor

Mobilya sektörünün öncü firmalarından Çilek Mobilya, çalışanlarının yetkinliklerini geliştirmek üzere düzenli eğitimler veriyor.

Mobilya sektörünün öncü firmalarından Çilek Mobilya, çalışanlarının yetkinliklerini geliştirmek üzere düzenli eğitimler veriyor. Bu amaçla 2009 yılında kurduğu Çilek Akademi ile çalışanlarını geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

Çilek Akademi kurulduğu günden bu yana daha çok üretimde kullandığı Toyota Yalın Üretim Sistemi’ne yönelik mavi yakalılar düzeyinde eğitimlere ağırlık verirken, 2013 yılı itibariyle beyaz yakalı çalışanlarının ve satış ekiplerinin de aynı çatı altında eğitim almasını sağlayarak sorumluluk alanını daha da genişletti. 5 kıtada 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veren ve yaklaşık 2 bin 500 kişiyi istihdam eden Çilek Mobilya, işe yeni alınan personelin oryantasyon eğitiminden eğitim ihtiyaçlarının analiz edilmesine, bu eğitimlerin planlanmasından organizasyonun gerçekleştirilmesi, değerlendirilmesi ve kayıt altına alınmasına kadar birçok faaliyeti Çilek Akademi bünyesinde gerçekleştiriyor.

Akademi kapsamında 29 saat eğitim alması hedeflenirken derslerde, problem çözme teknikleri, yalın yönetim, yalın kalite, standart iş, israf, iş sağlığı, iş güvenliği gibi konulara yer verildi. Çilek Akademi’de 2013 yılı içinde 18 kişisel gelişim, 46 teknik olmak üzere toplam 64 farklı eğitim verilmesi planlanırken bu eğitimler, yönetim ve liderlik programları, kurumsal gelişim programları, sistem gelişim ve destek gelişim programları, pazarlama ve satış eğitimleri, insan kaynakları eğitimleri, baş denetçi başlıkları altında toplandı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri