Akademi Hastanesi, hemşireleri unutmadı

Akademi Hastanesi, 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikler kapsamında başta hemşireler olmak üzere hastane çalışanlarına gül takdim eden Akademi Hastanesi, dün da Hatıpta bulunan Hünkâr Restorantta kahvaltı p
Kahvaltı programına hemşirelerle birlikte Akademi Hastanesi Başhekimi Esat Mehmet Arslan, Hastane Müdürü Cem Olcay Böke ve Başhemşire Serpil Yazar da katıldı. Hemşirelik mesleğinin son derece yüksek ahlaki bir anlayış ve davranış temeli üzerine kurulduğunu ifade eden Başhekim Op. Dr. Esat Mehmet Arslan, hemşirelerin sağlık hizmetlerinin en önemli parçası olduğunu kaydetti. Özveri, fedakarlık, sabır, şefkat ve insan sevgisi isteyen hemşirelik mesleğinin kutsal ve o kadar da onurlu bir meslek olduğunu vurgulayan Arslan, “Bütün zorluklara rağmen bu görevi severek ve özveri ile yerine getiren tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutlarım” dedi.
Akademi Hastanesi Başhemşiresi Serpil Yazar da “Hemşirelik, insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Bu nedenle sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir” diye konuştu.
Akademi Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Aylin Boyacık ise Hemşireler Günü nedeniyle düzenledikleri organizasyona katılan herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri