Ak ve ekibi referandumda destek istedi

Adalet ve Kalkınma Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Serin, Serdar Usman ve Murat Dursun ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek referandum sürecinde teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı ile görüşen Mustafa Ak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin il ve ilçe teşkilatlarında yeniden yapılanma sürecinin ardından göreve getirildiklerini hatırlattı. Halk oylaması için sıkı bir çalışma yaptıklarını bildiren Mustafa Ak, “Aramızda siyasete yeni girmiş arkadaşlar var. Heyecanla, yüksek tempoda çalışmaya devam ediyoruz. Referandum süreci öncesinde mahalle temsilciliklerimizle ilgili bir takım aksaklıkları giderdik. Saha çalışmalarına başladık. Vekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte esnafları ziyaret ediyoruz. Hanım kollarımız mahalleleri dolaşıyor” dedi.

Yeni anayasa için ‘evet’ oyu istediklerini bildiren Mustafa Ak, referandum sürecine kadar toplumun her kesimine ulaşmayı amaçladıklarını bildirdi. Türkiye’nin Darbe Anayasası’nı değiştirmesinin önemine işaret eden Ak, 30 yıldır bu alanda köklü bir değişiklik için adım atılamadığını, yeni Anayasa’nın ülkede her alanda standartları yükselteceğini bildirdi. Referandumda Selçuklu’da yüzde 80 oranında ‘evet’ oyu beklediklerini bildiren Mustafa Ak, diğer ilçelerde ‘evet’ oyunun yüzde 90’ları bulabileceğini, Türkiye genelinde de yüzde 60’ı aşabileceğini sözlerine ekledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri