Ak Parti'ye Bayram Ziyaretine Gelen Mhp'den Hoşgörü Mesajı

Partiler arasındaki bayramlaşma ziyaretleri kapsamında AK Parti'ye bir ziyaret gerçekleştiren MHP heyeti, hoşgörü mesajları verdi.

Partiler arasındaki bayramlaşma ziyaretleri kapsamında AK Parti'ye bir ziyaret gerçekleştiren MHP heyeti, hoşgörü mesajları verdi. MHP heyetinin başkanı MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, “Bu bayram günlerinde sahip olduğumuz duyguların senin her günü devam etmesini istiyoruz. Bu anlayışın ve hoşgörünün devamından yanayız." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz başkanlığındaki AK Parti karşılama heyeti, MHP heyetini kapıda karşıladı. Ardından heyet başkanları kısa bir konuşma yaptı. MHP adına ziyarete gelen Oktay Öztürk, şunları söyledi: “Bu bayram günlerinde sahip olduğumuz duyguların senin her günü devam etmesini istiyoruz. Bu anlayışın ve hoşgörünün devamından yanayız. Böyle bir ortam arzu ediyoruz. Yılın her günü birbiriyle çarpışan insanların hiç olmazsa senede bir gün de olsa, iki gün de olsa bütün bunları unutup belli bir çerçeve içinde bir arada olmaları, doğrunun ve güzelin yaşatılması açısından önem arz ediyor.”

Salih Kapusuz da "Bizim en güzel günlerimiz milli ve manevi günlerimizin başında gelen Kurban ve Ramazan Bayramları ve milli bayramlarımız. Bu günlerin güzelliklerini yansıtmak, yaşatmak, hatırlamak çok güzel." şeklinde konuştu. Ardından heyetler basına kapalı olarak yaklaşık 10 dakika daha görüştü. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri