Ak Parti'li Bülent Turan'ın Yoklama Pusulası Meclis'te Kavga Çıkardı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, dün yaşanan yumruklu kavgaya ilişkin dikkat çekici bir ayrıntı ortaya çıktı. Kavganın sebebi olan pusulada ismi olduğu halde Genel Kurul'da olmadığı belirlenen AK Parti İstanbul Milletvekili...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, dün yaşanan yumruklu kavgaya ilişkin dikkat çekici bir ayrıntı ortaya çıktı. Kavganın sebebi olan pusulada ismi olduğu halde Genel Kurul'da olmadığı belirlenen AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan'ın, daha önce başka bir milletvekilini aynı gerekçeyle suçladığı ortaya çıktı.

Twitter hesabından Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür hakkında iddialarda bulunan Bülent Turan, 3 Temmuz 2014 tarihindeki paylaşımında Şükür hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtiyor. Paylaştığı fotoğrafta devamsızlığı 1 gün gözüken Hakan Şükür hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Turan, "Bu bir suç duyurusudur! Oh valla! Aylarca Meclis'e hiç ama hiç gelme, çizelgede sadece 1 gün yok gözük." diye yazmıştı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, dün Meclis Genel Kurulu'nda olmadığı halde adına yoklama pusulası hazırlanıp Meclis Başkanvekilliği'ne sunuldu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Bu yoklamada pusula gönderen 3 milletvekilinden 2 milletvekilinin salonda olmadığı ifade edildi. Bu milletvekilleri bu pusulaları vermişler mi, vermemişler mi, 'eğer bu milletvekilleri yerine bir başkası vermişse bu sahtekarlıktır' denildi. 17-25 Aralık'ta rüşvette suçüstü yakalananlar bugün sahte pusulalar gönderdikleri zaman suçüstü yakalandılar ve bunun üstünü örtmek için saldırıya geçtiler." açıklamasında bulunmuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri