Ak Partili Belediye Hipodrom yapacak

Ak Partili Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’ya hipodrom yapma kararı aldı. Kumar organisazyonlarına ev sahipliği yapacak hipodroma tepki yağıyor
Ak Partili Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’ya hipodrom yapma kararı aldı. Belediyenin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Deşömealtı’na hipodrom yapılacağı belirtiliyor. At yarışlarına sahne olacak olan hipodrom, Ganyan gibi kumar organizasyonlarına ev sahipliği yapacak.
 
Ak Partili belediyenin bu kararını vatandaşlar tepkiyle karşıladı.  Hipodromun, Erbakan hocanın 1976’da kurduğu Organize Sanayi’nin hemen yanına kurulması da bir hayli dikkat çekti. 
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in açıklamaları belediyenin resmi internet sitesinde şu ifadelerle yer aldı;  “Hipodrom ATSO başkanlığından beri Döşemealtı’nda en çok arzu ettiğim hatta hayalim dediğim projeler bir tanesiydi. Her şeyi çözüldü, alanla ilgi herhangi bir problem kalmadı, ihalesi yapıldı ama ihalede yine malum gül bahçesindeki dikenlerin marifetiyle bir yerde saplandı kaldı. Şimdi ihaleyi yenilemek suretiyle Döşemealtı’na hipodrom kazandırılması hususundaki adımları atıyoruz. Eğer ihale iptal edilmeseydi şimdiye inşaatına başlanmıştı ama hep istemezükçü zihniyetçiler bir şekilde bunları bir yerden arı kovanına çomak sokmak suretiyle karıştırıyor, bize zaman kaybettiriyor. Ama yılmıyoruz, gayret ediyoruz, çalışıyoruz ve bu eserleri kazandırıyoruz.”
 
 

İŞTE RESMİ SİTEDE YAYINLANAN O HABER

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri